CELEBRITIES

Η κόρη του Michael Jackson σε νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις για εκείνη και τον πατέρα της

Η 18χρονη Paris Jackson είναι ένα κορίτσι που δεν έχει περάσει εύκολα παιδικά χρόνια. Το να είσαι παιδί του βασιλιά της ποπ βιώνεται σαν κάτι το μυθικό αλλά και την ίδια στιγμή μπορεί να σε συντρίψει. Απ' ό,τι φαίνεται έχουν συμβεί και τα δύο. Η μεγάλη κόρη του Michael Jackson έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Rolling Stone, είπε πολλά και κάπως σοκαριστικά τόσο για τον πατέρα της όσο και για την ίδια.

Η Paris λοιπόν ισχυρίστηκε πως ο πατέρας της δολοφονήθηκε από κάποιους που του την είχαν “στημένη” και πως εκείνος  είχε πει σε ανύποπτη φάση ότι “κάποια μέρα θα με σκοτώσουν”. 

“Ακούγεται σαν θεωρία συνωμοσίας αλλά οι πραγματικοί fans και όλοι στην οικογένεια το ξέρουν. Του είχαν στήσει παγίδα” δηλώνει η Paris, η οποία ήταν 11 χρονών όταν ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή από καρδιακή προσβολή, σύμφωνα με το επίσημο ιατροδικαστικό πόρισμα. Επίσης επιβεβαίωσε πως ο Jackson ήταν εξαντλημένος εκείνη την περίοδο εξαιτίας της περιοδείας που προετοίμαζε. Αλλά αυτά δεν ήταν τα μόνα που είπε η Paris.

Περνώντας σε πιο προσωπικό επίπεδο, το κορίτσι αποκάλυψε ότι σε ηλικία 14 ετών έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης από έναν πολύ μεγαλύτερο από εκείνη, άγνωστο άντρα και πως το γεγονός αυτό την οδήγησε στην κατάθλιψη, στη χρήση ναρκωτικών και τελικά, σε πολλαπλές απόπειρες αυτοκτονίας.

“Έκανα πολλά πράγματα που δεν πρέπει να κάνουν τα 13χρονα, τα 14χρονα και τα 15χρονα. Προσπάθησα να μεγαλώσω πολύ γρήγορα” είπε μεταξύ άλλων η Paris, συμπληρώνοντας πως η τελευταία απόπειρα να βάλει τέλος στη ζωή της την οδήγησε σ’ ένα θεραπευτικό σχολείο στην Γιούτα, όπου και της άλλαξε της ζωή. “Ήμουν τρελή. Πραγματικά τρελή”.

Σήμερα, όπως λέει, είναι νηφάλια και καπνίζει μόνο τσιγάρα με γεύση μέντα, προσπαθεί να βγάλει τα δικά της χρήματα δουλεύοντας ως μοντέλο κι όχι να ξοδεύει την περιουσία του πατέρα της και σχεδιάζει να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Μακάρι να βρει τις ισορροπίες της κάποια στιγμή.