ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Η Ολυμπία Χοψονίδου αποκάλυψε τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει μετά από 6 εγκυμοσύνες

Papadakis Press/Δημήτρης Πελέκης

Το να βρίσκεσαι κάτω από την ίδια στέγη με 6 παιδιά, αλλά και να είσαι σε θέση να ανταποκριθείς σε όλες τις απαιτήσεις, τις υποχρεώσεις και τις ανάγκες τους, σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην εξαμελή οικογένεια της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη, των οποίων η θέληση για μεγάλη οικογένεια υπερτερεί έναντι όλων. Ωστόσο, όπως πρόσφατα αποκάλυψε η Ολυμπία Χοψονίδου, οι 6 εγκυμοσύνες της έχουν αφήσει κατάλοιπα, τα οποία παλεύει μέχρι και σήμερα να ξεπεράσει.

Αυτά τα κατάλοιπα, δεν αφορούν αποκλειστικά τη σωματική της διάπλαση. Εξάλλου, η Ολυμπία Χοψονίδου έχει αναφερθεί πολλές φορές στο παρελθόν στις σωματικές της αλλαγές, που καθόλου δεν τη νοιάζουν. Αυτήν τη φορά, μίλησε για μία άλλη κατηγορία κατάλοιπων, που αφορούν την υγεία της. Η ίδια, λοιπόν, έκανε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας τα προβλήματα υγείας που προκλήθηκαν μετά από 6 εγκυμοσύνες.

Ολυμπία Χοψονίδου: «Εκτός του ότι μου έχουν πέσει τα μαλλιά, παλεύω με τα δόντια μου»

Η αποκάλυψη συνέβη όταν ένας follower ρώτησε την Ολυμπία Χοψονίδου αν μετά τις εγκυμοσύνες, δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα υγείας. Η απάντησή της ήταν θετική, με την τριχόπτωση και τους έντονους βήχες να περιλαμβάνονται σε αυτή. Με ένα μακροσκελές κείμενο, λοιπόν, αναφέρθηκε αναλυτικά σε όσα προβλήματα υγείας προκλήθηκαν μετά από 6 εγκυμοσύνες. Προβλήματα με τα οποία παλεύει ακατάπαυστα, σε καθημερινή βάση.

«Εκτός του ότι μου έχουν πέσει τα μαλλιά, παλεύω με τα δόντια μου ή προσπαθώ μονίμως με τα κιλά μου και τη χαλάρωσή μου. Δυστυχώς στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου ξεκίνησε ένας ασταμάτητος βήχας που όσο περνούν τα χρόνια γίνεται και χειρότερος. Έχω φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να μιλήσω σε άνθρωπο χωρίς να βήξω. Δεν μπορώ να γελάσω ή να κλάψω με την ψυχή μου. Και μετά από πολλές εξετάσεις, θεραπείες για άσθμα, αλλεργίες, έχω πάρει κορτιζόνες αλλά τίποτα» ανέφερε στην αρχή η Ολυμπία Χοψονίδου, προσθέτωντας χιουμοριστικά «Εύχομαι μία μέρα να γελάσω με την καρδιά μου τόσο δυνατά που να με ακούσει όλη η γειτονιά».

Ολυμπία Χοψονίδου Instagram.com/olympiachop

«Σήμερα επισκέφτηκα έναν γιατρό, ο οποίος μάλλον έχει βρει λύση στο πρόβλημά μου. Θα σας ενημερώσω όταν πάνε όλα καλά. Εύχομαι μια μέρα να γελάσω με την καρδιά μου τόσο δυνατά που θα με ακούσει όλη η γειτονιά», έγραψε στο τέλος η Ολυμπία Χοψονίδου, της οποίας η θέληση για πολλά παιδιά, υπερνικά κάθε πρόβλημα που προκύπτει. Κι είναι αποδεδειγμένο.

Η θέληση για μεγάλη οικογένεια

«Η οικογένεια είναι το νούμερο ένα για εμένα. Προσεύχομαι να είναι όλα καλά και να είμαστε μια χαρούμενη και περήφανη οικογένεια. Είμαστε πολύ πολύ χαρούμενοι να έχουμε μια μεγάλη οικογένεια. Είμαστε όλη την ώρα με τα παιδιά και περνάμε καλά μαζί τους. Είναι ένα θαύμα, αυτό που συμβαίνει στην οικογένεια μας. Δεν περίμενα να κάνω τόσα πολλά παιδιά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις στην ζωή. Είμαστε ερωτευμένοι και χρειαζόμασταν μια μεγάλη οικογένεια και δόξα τω Θεώ την έχουμε», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος ενστερνίζεται τις ίδιες απόψεις με την Ολυμπία Χοψονίδου.

Οι δυο τους έχουν αποδείξει πως είναι εξαιρετικοί γονείς και η απόφασή τους για πολλά παιδία ήταν συνειδητή.