CELEBRITIES

Οι πρώτες δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου μετά τον χαμό στο “Mega με μία”

Το peoplegreece.com σε συνεργασία με το Ladylike σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα στον κόσμο της showbiz.

Ο τσακωμός του παρουσιαστή με τον κωμικό, αποτελεί ένα από τα πιο hot θέματα της επικαιρότητας. Όπως αναμενόταν λοιπόν, όλοι περίμεναν μία απάντηση από τα χείλη του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Για τον λόγο αυτό, οι δημοσιογράφοι επισκέφθηκαν τον ραδιοφωνικό σταθμό, στον οποίο παρουσιάζει καθημερινή εκπομπή. Περιμένοντάς τον στην έξοδο λοιπόν, κατάφεραν να του αποσπάσουν δηλώσεις για την ένταση με τον Μάρκο Σεφερλή και την χθεσινή απουσία του από το πλατό.

Ο Δημήτρης λοιπόν, δήλωσε, όπως θα δείτε και στο απόσπασμα που ακολουθεί: «Δεν έχω να πω τίποτα κακό για τον Μάρκο. Τον τιμώ και τον σέβομαι! Και αύριο εγώ θα είμαι στο πόστο μου κανονικά. Εννέα και τέταρτο θα είμαι εκεί, κανονικά, δε θα αργήσω! Ναι ήμουν εκεί και χθες, τιμώ το κανάλι μου, ήμουν εκεί, αφού από εκεί πληρώνομαι! Ήμουν έτοιμος καλωδιωμένος στην εκπομπή…δεν έχει σημασία γιατί δεν βγήκα, δε θέλω να δώσω συνέχεια, δε θέλω να πω τίποτα πάνω σ’ αυτό, είναι όλα εντάξει. Δεν έχω τίποτα να σχολιάσω. Δεν έχω μιλήσει για προτάσεις μου στον αέρα. Δεν είναι πρέπον να πω αφού έχω ένα συμβόλαιο με το Mega, αν έχω πρόταση από αλλού. Έχει προτεραιότητα το κανάλι μου! Δε θέλω να δώσω καμία συνέχεια, ας μείνει αυτό… ότι έχω να πω θα το πω στον Μάρκο».

 

Διαβάστε ακόμα στο Peoplegreece.com

Δημήτρης Ουγγαρέζος : Η εμφάνισή του στο «Mega με μία» και η «μπηχτή» του Μάρκου Σεφερλή

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Πήρε θέση δημόσια για την απουσία του από την σημερινή εκπομπή