CELEBRITIES

Ο Αντώνης Καρυστινός παντρεύεται

Το peoplegreece.com σε συνεργασία με το Ladylike σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα στον κόσμο της showbiz.

Πρόκειται για έναν από τους πιο εντυπωσιακούς άντρες της εγχώριας showbiz. Είναι αρκετό διάστημα με τη σύντροφό του και έχει δηλώσει στο παρελθόν πως θα ήθελε να αποκτήσουν μαζί ένα παιδί. «Βεβαίως και θέλουμε», είχε αναφέρει συγκεκριμένα στο Γιώργο Λιάγκα.

Αυτή τη φορά όμως, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση για το γάμο του. «Θα παντρευτούμε στην Αμερική, γιατί η σύντροφός μου έχει γεννηθεί εκεί και αποφασίσαμε να κάνουμε εκεί το γάμο μας», αποκάλυψε ο γοητευτικός ηθοποιός στην τελευταία του συνέντευξη.

O λόγος για τον Αντώνη Καρυστινό, ο οποίος μίλησε για τη σχέση του και τον επικείμενο γάμο, πράγματα που σπάνια αποκαλύπτει. «Επενδύω στη σχέση. Δίνω! Η ζωή έχει μεγάλο κίνδυνο. Η ανία και η πλήξη είναι ανθρώπινα, οπότε είναι εύκολο κάποιος να βαρεθεί. Είναι ιδανικό το “για πάντα”. Είναι ωραίο να υπάρχει ένα ζευγάρι που θα πει “έχουν περάσει σαράντα χρόνια και είμαστε ερωτευμένοι”. Το φαντάζομαι και μου αρέσει. Θα ήθελα να μου συμβεί. Οπότε, στην ουτοπία ενός ζευγαριού που είναι δεκαετίες μαζί και ερωτευμένο, επενδύω κι εγώ το όνειρό μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την ημερομηνία του γάμου, ο Αντώνης Καρυστινός δεν ήταν βέβαιος για κάτι ακριβές. «Μέσα στο 2016. Θα δείξει. Εύχομαι να τα καταφέρουμε», εξομολογήθηκε στο περιοδικό ΕΓΩ.

Διαβάστε ακόμα στο Peoplegreece.com

Αντώνης Καρυστινός: «Δεν θα ρωτήσω κανέναν στο τι θα κάνω στην προσωπική μου ζωή»

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Σε καυτά φιλιά με τον σύντροφό της