CELEBRITIES

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Τι πραγματικά συνέβη με τη Ρούλα Κορομηλά;

Το peoplegreece.gr σε συνεργασία με το Ladylike.gr σας ενημερώνουν για όλα τα νέα της showbiz.

Κατά κάποιον τρόπο, τα πρώτα βιολιά της εκπομπής Καλημερούδια, μετά την Ντορέττα Παπαδημητρίου, είναι ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Χαρισόπουλος και ο Κώστας Μαρτάκης. «Είναι δύο πρόσωπα που εκτιμώ πολύ. Ο Κώστας, πέρα από ένα λαμπερό και όμορφο παιδί, έδειξε στα Καλημερούδια πως έχει χιούμορ και πλάκα. Στην αρχή, αρκετοί υποστήριζαν πως δεν θα τα καταφέρει, αλλά έκανε την έκπληξη. Έχει κέφι, όρεξη και είναι η χαρά της ζωής. Ο Βαγγέλης είναι ένας πολύ καλός δημοσιογράφος, που μπορεί, όμως, να συζητήσει για διάφορα θέματα. Έχει διαγράψει πολλά χιλιόμετρα στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Χαίρομαι πολύ που είναι στην ομάδα μας, διότι έχει μια διαφορετική ματιά. Χρειαζόταν ένας δημοσιογράφος της ενημέρωσης, διότι ήξερα εξαρχής ότι αυτή η χρονιά θα έχει πολλές και σημαντικές ειδήσεις που αφορούν όλους μας. Ζούμε σε μια δύσκολη περίοδο και, όσο ψυχαγωγική κι αν είναι η εκπομπή μας, δεν γίνεται να μην αναφερθούμε στο τρομοκρατικό χτύπημα που έγινε στο Παρίσι ή στο μεταναστευτικό».

Πριν από λίγες μέρες ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος έκανε συνέντευξη στον Γεράσιμο Γιακουμάτο, με το δεύτερο να αποκαλεί τους ομοφυλόφιλους «αδερφές», με αποτέλεσμα το συγκεκριμένο βίντεο να προκαλέσει αρνητικές αντιδράσεις, ενώ λίγο καιρό πριν το περιστατικό με τον Γιακουμάτο η fashion blogger Χρυσάνθη Κιτσινέλη χαρακτήρισε ως «παχιά» τα πόδια της Μαρίας Κορινθίου, με τη Μαριέλλα Σαββίδου να αντιδρά έντονα στο συγκεκριμένο χαρακτηρισμό, θέλοντας να δώσει ένα τέλος σε αυτό τον κοινωνικό ρατσισμό, όπως τον αποκάλεσε. “Και στις δύο περιπτώσεις πήρα θέση. Στο περιστατικό της Χρυσάνθης προσπαθούσα, μεταξύ σοβαρού και αστείου, να ελαφρύνω το κλίμα. Σηκώθηκα και έφερα ένα κουτί με μέλι στη Χρυσάνθη και της το έδωσα να το φάει για να γλυκαθεί. Δεν ήθελα να πω κάτι παραπάνω, το οποίο θα φούντωνε έναν καβγά που ενδεχομένως να ανέβαζε τα νούμερα, διότι δεν είναι καθόλου της αισθητικής μου. Δύο μέρες μετά, βγάλαμε τη Μαρία Κορινθίου στην εκπομπή, μίλησε για το θέμα και είπα ξεκάθαρα πως, επειδή είμαστε μια ομάδα, δεν σημαίνει πως ο ένας συμφωνεί με τις απόψεις του άλλου. Είναι πολύ φυσιολογικό να υπάρχουν ασυμφωνίες.

Προσωπικά, θεωρώ πως όλοι οι άνθρωποι είναι όμορφοι και πως το πιο σημαντικό είναι να κοιτάμε περισσότερο το μέσα μας, παρά την εξωτερική μας εικόνα.

Όσον αφορά το θέμα με τον κύριο Γιακουμάτο, διαφωνήσαμε όλοι για τον τρόπο που εκφράστηκε για τους ομοφυλόφιλους. Σέβομαι την άποψή του, τον ευχαριστώ για τη συνέντευξη που μας παραχώρησε, αλλά από εκεί και πέρα διαφωνώ στο συγκεκριμένο κομμάτι» ξεκαθαρίζει. Στην περίπτωση της Ρούλας Κορομηλά, που έγινε θέμα συζήτησης, πως δήθεν αγνόησε την Ντορέττα και δεν τη χαιρέτησε σε μια εκδήλωση, τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά. «Εκείνη τη στιγμή δεν με είδε. Όταν μπήκαμε στο θέατρο, καθόμασταν η μία πίσω από την άλλη και φυσικά χαιρετηθήκαμε. Ο Αργύρης Αγγέλου είναι κοινός μας φίλος και έχει τύχει να βρεθούμε κι άλλη φορά μαζί έξω. Δεν υπάρχει καμία ίντριγκα ανάμεσά μας».

Η τηλεθέαση, το θέατρο και τα παιδιά της

Για πολλούς παρουσιαστές τα νούμερα τηλεθέασης είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν μόλις ξυπνήσουν. Ορισμένοι, μάλιστα, τα λαμβάνουν και με sms στο κινητό τους. Στην περίπτωση της Ντορέττας τα νούμερα δεν είναι ο καθημερινός της εφιάλτης. «Το πρωί πηγαίνω στο κανάλι και βλέπω τα νούμερα. Το ότι δεν με αγχώνουν, με την έννοια της εμμονής, δεν σημαίνει πως δεν με νοιάζουν κιόλας. Σαφώς και με νοιάζουν. Το Mega ξέρει πολύ καλά πως, όταν φτιάχνεις ένα νέο προϊόν με καινούριους ανθρώπους πάνω σε μια τόσο δύσκολη και ανταγωνιστική ζώνη, χρειάζεται χρόνος. Όσο περνούν οι μέρες, καταλαβαίνουμε τι πηγαίνει περισσότερο στους τηλεθεατές, αλλά και σε εμάς τους ίδιους. Μέσα από τα νούμερα φροντίζουμε να διορθώνουμε πράγματα».

Παρά το τρέξιμο του ζωντανού προγράμματος και των συσκέψεων, δεν της έχει λείψει ακόμα η υποκριτική. «Πάνω που θα αρχίσει να μου λείπει, θα παίξω στο Sweet Charity, οπότε θα μου περάσει» λέει γελώντας, αναφερόμενη στο μιούζικαλ όπου θα πρωταγωνιστήσει και θα ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Badminton το Μάρτιο. «Οι πρόβες θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο και το μιούζικαλ θα παίζεται Τετάρτη με Κυριακή. Εκείνος, λοιπόν, ο μήνας των παραστάσεων θα είναι ο μήνας της κολάσεως, καθώς ο ελεύθερος χρόνος θα μειωθεί στο ελάχιστο. Είναι, όμως, μια παράσταση που είχα κλείσει πριν το πρωινό και είμαι πολύ χαρούμενη, διότι είναι η πρώτη φορά που κάνω μιούζικαλ».

Διαβάστε ακόμα στο Peoplegreece.gr

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Αυτή είναι η καθημερινή διατροφή που τη βοηθά να διατηρεί τη σιλουέτα της

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Τα νέα πρόσωπα στα Καλημερούδια και η τηλεοπτική «μάχη» με Λιάγκα-Σκορδά