CELEBRITIES

Το πρώτο μήνυμα της Όλγας Πηλιάκη μετά την αποχώρηση και το τατουάζ του Στέλιου Χανταμπάκη

Η Όλγα Πηλιάκη και ο Μάνος Πίντζης ήταν οι δύο αντίπαλοι για την αποχώρηση. Η Όλγα ήταν η νικήτρια της μονομαχίας και ο Μάνος αυτός που αποχώρησε από το Nomads. Αφού τον αποχαιρέτισαν η Όλγα έκανε την ανατροπή και ανακοίνωσε την οικειοθελή της αποχώρηση για προσωπικούς λόγους.

Το πρώτο της μήνυμα ήρθε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. ”Μπλε ποιανού; Ωκεανού! Τιμή μου που υπήρξα μέλος αυτής της ομάδας! Σας ευχαριστω για ολη την αγάπη και την υποστήριξη σας! Συντομα κοντα σας! Στέλιο Χανταμπάκη σε ευχαριστω για όλα.”

A post shared by @olgapiliaki on

 

Λίγο νωρίτερα ο σύζυγός της Στέλιος Χανταμπάκης πόσταρε μία φωτογραφία του με το νέο του τατουάζ. Η Όλγα και η κόρη τους κοσμούν το αριστερό του χέρι.

”Όπως θα παρατηρήσατε δεν έχω ανεβάσει ποτέ κάτι για την Ολγα και τη συμμετοχή της στο παιχνίδι. O λόγος είναι για να μην επηρεάσω κανέναν σας ούτε θετικά αλλά ούτε και αρνητικά στην εκτίμηση σας για την ίδια. Τώρα που τελείωσε το ταξίδι της, Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας ως προς την Ολγα και τα παιδιά μας. Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ! Όλγα Πηλιάκη είμαι υπερήφανος για εσένα από τη πρώτη στιγμή.”