CELEBRITIES

Ο Νίκος Χατζηνικολάου απολογείται δημόσια στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Λιγότερο από 24 ώρες έχουν περάσει από τη στιγμή που ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέδρασε στο δημοσίευμα που τον ήθελε ερωτευμένο και σε σχέση εδώ και μήνες. Λιγότερο από 24 ώρες χρειάστηκαν για να του απαντήσει στο Instagram ο Νίκος Χατζηνικολάου ως εκδότης της εφημερίδας στην οποία δημοσιεύτηκε το άρθρο.

Ο chef και κριτής του MasterChef του Star έγραψε μία μακροσσκελή ανάρτηση στο Instagram την Τρίτη 10 Μαρτίου. Σε αυτή μιλούσε ονομαστικά για τη δημοσιογράφο, τον αρχισυντάκτη και τον εκδότη του άρθρου σύμφωνα με το οποίο ήταν ερωτευμένος με μία γιατρό από τη Θεσσαλονίκη. Ο Νίκος Χατζηνικολάου ήταν ανάμεσα στους αναγνώστες της ανάρτησης.

Όπως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ζήτησε συγγνώμη από την γιατρό που άθελα του έφερε στη δημοσιότητα για όποια αναστάτωση της προκάλεσε, έτσι και ο Νίκος Χατζηνικολάου ζήτησε συγγνώμη από τον chef. Όπως ανέφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου, η εφημερίδα του, πρόκειται την ερχόμενη Κυριακή να δημοσιεύσει την διάψευσή του.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Χατζηνικολάου σχολίασε την ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, στέλνοντας τη συγγνώμη του στον chef. «Αγαπητέ κύριε Κουτσόπουλε, σας ζητώ συγγνώμη για το λανθασμένο ρεπορτάζ των συνεργατών μου, οι οποίοι είχαν δημοσιογραφικό χρέος να επικοινωνήσουν μαζί σας πριν το δημοσιεύσουν. Η εφημερίδα θα δημοσιεύσει αυτήν την Κυριακή τη διάψευσή σας», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χατζηνικολάου απευθυνόμενος στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Τέλος καλό, όλα καλά, θα έλεγε κανείς. Όχι η μαμά του κυρίου Κουτσόπουλου όμως, που ακόμα περιμένει να ακούσει ευχάριστα συναισθηματικά νέα από τον γιο της. Όπως της έγραψε και εκείνος «Μάνα, υπομονή. Προς το παρόν θα πάρουμε ένα ακόμα σκυλάκι». Και η υπομονή έχει όρια Λεωνίδα μου, του απαντάμε εκ μέρους της μαμάς του. Αυτό που δεν έχει όρια είναι ο θαυμασμός για τον τρόπο που ο κριτής του MasterChef κατάφερε να βάλει τα πράγματα στη θέση του. Με μπόλικες δόσεις χιούμορ και μία πρέζα προβληματισμού.