CELEBRITIES

Η Nicole Kidman θα έτρωγε κατσαρίδες και θα πήγαινε στο Survivor

Η αγαπημένη μας Nicole έδωσε μία υπέροχη συνέντευξη στο περιοδικό W και ανοίχτηκε για όλα. Μίλησε για τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετώπισε λόγω του (συγκλονιστικού) της ρόλου στο Big Little Lies, για τον Keith Urban, αλλά και για το πόσο τολμηρή είναι γενικά και ειδικότερα στο φαγητό. Τόσο, που μέχρι και έντομα θα έτρωγε, αν χρειαζόταν. 

Ας δούμε μερικές από τις ενδιαφέρουσες δηλώσεις της στο περιοδικό W.

Για το ρόλο της στο Big Little Lies: “Θυμάμαι ότι ήμουν ξαπλωμένη στο πάτωμα στο τελευταίο επεισόδιο, με τα εσώρουχά μου και με είχε όντως ρίξει κάτω (σ.σ. ο συμπρωταγωνιστής της Alexander Skarsgard). Ήμουν απλά πεσμένη στο πάτωμα. Δεν μπορούσα να σηκωθώ. Δεν ήθελα να σηκωθώ. Και θυμάμαι ότι ο Jean-Marc (ο σκηνοθέτης της σειράς), ήρθε από πάνω μου, με κάλυψε με μια πετσέτα ανάμεσα στις λήψεις, γιατί ένιωθα εντελώς ταπεινωμένη και συντετριμμένη. Και θυμωμένη μέσα μου. Γύρισα σπίτι και πέταξα μια πέτρα σε μια γυάλινη πόρτα. Προφανώς κρατούσα όλον αυτό το θυμό για ό,τι είχε συμβεί. Με τον Alexander ήταν πολύ σημαντικό να ξανασυνδεθούμε μετά από αυτές τις σκηνές. Κάναμε ο ένας τον άλλον μια αγκαλιά. Έπαιρνα παυσίπονα”.

Για τον Keith Urban και τη στάση του: “Ήταν συντετριμμένος που με έβλεπε με τεράστιες, έντονες μελανιές. Όμως το μόνο που έλεγε ήταν “Η γυναίκα μου είναι καλλιτέχνης!”.

Για το…Survivor: “Είμαι απ’ αυτούς τους ανθρώπους. Θα πήγαινα στο Survivor, δεν θα ήμουν καλή στις αναβάσεις και σ’ όλα αυτά τα αγωνίσματα, αλλά θα μπορούσα να φάω οτιδήποτε. Αυτή είναι η κρυφή μου ικανότητα. Δώσε μου μία κατσαρίδα, θα τη φάω! Αράχνη; θα τη φάω! Δως μου κάτι και θα το δοκιμάσω. Είμαι περιπετειώδης”.

Αυτά να τ’ ακούν οι δικοί μας παίκτες προς Άγιο Δομίνικο μεριά που γκρινιάζουν για τις καρύδες και τα φακόρυζα. Η Nicole θα ζούσε με έντομα, σαν τον Ιωάννη τον Πρόδρομο.