CELEBRITIES

Η Nicole Kidman αγνώριστη ως punk, για τον νέο της ρόλο

Μεταφερόμαστε στα προάστια του Λονδίνου, εκεί στα τέλη της δεκαετίας του '70. Τότε που οι Sex Pistols μεσουρανούσαν και κάθε έφηβος στον κόσμο ήθελε να γίνει punk. Αυτό είναι το concept της νέας ταινίας "How to talk to girls at parties", του John Cameron Mitchell, το οποίο και θα κάνει πρεμιέρα στις Κάννες.

Στην ταινία αυτή πρωταγωνιστούν η Elle Fanning, ο Alex Sharp, και η Nicole Kidman και θέλω να σταθούμε λίγο περισσότερο στον ρόλο της τελευταίας. Η Nicole παίζει την Boadicea, την αρχηγό του κινήματος των punk.

H Elle Fanning την ρωτάει “τι είναι το punk;” και τότε η Nicole Kidman με μια λευκή περούκα τρέχει και φωνάζει “Σηκωθείτε παιδιά μου!”.

What's Punk? How to Talk to Girls at Parties is screening at Cannes on Sunday. More teaser films from @ellefanning and @johncameronmitchell…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Neil Gaiman (@neilhimself) στις

 

Holy punking fuck! Take a leak at your first peek of HOW TO TALK TO GIRLS AT PARTIES

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη John Cameron Mitchell (@johncameronmitchell) στις

Go to @johncameronmitchell and @neilhimself to see the other teasers!!!!! THIS MOVIE IS ALIEN PUNK FUN!!!! #howtotalktogirlsatparties #tinypinkflower #cannes2017 @alexanderiansharp1 !!!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elle Fanning (@ellefanning) στις

 

Τα teasers της ταινίας μας κάνουν να ανυπομονούμε να βγει στις αίθουσες – παρόλο που η Nicole έτσι, είναι αρκετά creepy.

Kεντρική φωτογραφία: (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)