CELEBRITIES

Νατάσσα Μποφίλιου: Ποζάρει με την αδερφή της Νέλλη και η ομοιότητά τους ξαφνιάζει

NDP

Η Νατάσσα Μποφίλιου έχει μιλήσει σε αρκετές από τις συνεντεύξεις της για τη δεμένη οικογένειά της. Η τραγουδίστρια έχει δύο αδέρφια εκ των οποίων το ένα είναι η αδερφή της Νέλλη. Οι δυο γυναίκες έχουν συνεργαστεί και επιχειρηματικά ανοίγοντας cafe bar στο Μεταξουργείο, ενώ δεν λείπουν ποτέ η μία απο το πλευρό της άλλης σε σημαντικές στιγμές. Αυτή τη φορά επέλεξαν να διασκεδάσουν οι δυο τους παρακολουθώντας τον μονόλογο Ουρανία, που υπογράφει ο σταθερός συνεργάτης της ερμηνεύτριας Γεράσιμος Ευαγγελάτος.

Η Νατάσσα Μποφίλιου ερμηνεύει το τραγούδι της παράστασης «Στην επόμενη ζωή» σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη οπότε δεν θα μπορούσε να λείπει από την επίσημη πρεμιέρα της Ουρανίας στο θέατρο 104 το βράδυ της Παρασκευής. Η ίδια μετά το τέλος του μονολόγου, που ερμηνεύει στη σκηνή η Δανάη Μπάρκα, πόζαρε στον φακό στο πλάι της αδερφής της Νέλλης και η ομοιότητα που καταγράφηκε μεταξύ τους είναι μεγάλη.

NDP

 

Η Νέλλη Μποφίλιου έχει μιλήσει σε συνέντευξή της γι’ αυτή την ομοιότητα σημειώνοντας πώς παλιότερα: «Δύσκολα μας ξεχώριζε ο κόσμος, με αποτέλεσμα να έρχονται να μου δίνουν συγχαρητήρια σαν να ήμουν εγώ η αδερφή μου. Πέρα όμως από το αστείο της υπόθεσης, με αυτά τα περιστατικά κατάλαβα πόσο σπουδαίο είναι αυτό που κάνει η Νατάσσα και πόσο το έχει αγκαλιάσει ο κόσμος. Ήταν πολύ συγκινητικό για μένα».

NDP

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency