FASHION NEWS

Naomi, Alessandra, Candice, Winnie: Το εντυπωσιακό καστ μοντέλων στο show Tommy Hilfiger

Η Naomi Campbell στην πασαρέλα της Spring/Summer 2020 συλλογής του Tommy Hilfiger AP Photo Vianney Le Caer/Invision

Τα τελευταία χρόνια, ο Tommy Hilfiger έχει μπει για τα καλά στο μυαλό της νεολαίας. Αυτής που αποτελεί ένα μεγάλο αγοραστικό κοινό και που «διαφημίζει» καλύτερα απ’ όλους τα ρούχα που φοράνε μέσω των κοινωνικών μέσων δικτύωσης. Ο Αμερικανός σχεδιαστής, λοιπόν, το έχει αντιληφθεί αυτό και τα τελευταία χρόνια, ο τρόπος που λειτουργεί το brand του, έχει μια φιλική προς τη νεολαία φιλοσοφία. Ζωντανότατο παράδειγμα, η Spring/Summer 2020 συλλογή Tommy Hilfiger που παρουσίασε στην Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο.

Γιατί μιλάμε για τη Spring 2020 συλλογή Tommy Hilfiger όταν γίνονται οι παρουσιάσεις των φθινοπωρινών συλλογών

Ο Tommy Hilfiger είναι από τους λίγους σχεδιαστές, που έχουν αλλάξει την πολιτική πώλησης των προϊόντων του. Τα τελευταία χρόνια, το brand υπάγεται στη “see now buy now” φιλοσοφία πώλησης των ρούχων του. Τι σημαίνει αυτό; Οι παρουσιάσεις των συλλογών του αφορούν συλλογές της σεζόν που διανύουμε και όχι της επόμενης. Με λίγα λόγια, το φθινόπωρο παρουσιάζει τις φθινοπωρινές συλλογές και την άνοιξη τις ανοιξιάτικες. Η τακτική αυτή προσφέρει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αγοράσουν τα ρούχα από τη συλλογή Tommy Hilfiger με του που βγουν στην πασαρέλα.

Η Spring 2020 συλλογή γιορτάζει όλα τα empowering κινήματα που στηρίζουμε

Η Spring 2020 συλλογή Tommy Hilfiger είναι η πιο «ευαισθητοποιημένη» ως τώρα. Τα ρούχα που είδαμε στην πασαρέλα τσεκάρουν όλα τα κουτάκια που, ηθικά, είναι σημαντικά για εμάς και για πολύ κόσμο.

συλλογή Tommy Hilfiger AP Photo / Vianney Le Caer/Invision

Η συλλογή Tommy Hilfiger γιόρτασε τη βιωσιμότητα, αλλά και τη «διαφορετικότητα», με όλους τους δυνατούς τρόπους: είτε αυτό αφορούσε το παρουσιαστικό των μοντέλων, την ηλικία, είτε την εθνικότητα.

συλλογή Tommy Hilfiger AP Photo / Vianney Le Caer/Invision

Η συνεργασία με τον Lewis Hamilton

H Spring 2020, TOMMYNOW επέστρεψε στην Εβδομάδας Μόδας στο Λονδίνο και πραγματοποιήθηκε στην iconic γκαλερί, Tate Modern. Εκεί παρουσιάστηκε η 4η σε αριθμό, TommyXLewis συλλογή, σε συνεργασία με τον παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1, Lewis Hamilton και brand ambassador των ανδρικών συλλογών Tommy Hilfiger.

συλλογή Tommy Hilfiger AP Photo / Vianney Le Caer/Invision

Η συλλογή TommyXLewis, είχε ως στόχο πάνω από το 75% των ρούχων να είναι από φιλικά στο περιβάλλον υλικά, συμπεριλαμβάνοντας 100% οργανικό βαμβάκι, αλλά και ανακυκλώσιμα υλικά.

συλλογή Tommy Hilfiger AP Photo / Vianney Le Caer/Invision

Γιορτάζοντας τη διαφορετικότητα, η συλλογή είναι ένα βασικό στόχο: να σε κάνει να πιστέψεις στον εαυτό σου. Η συλλογή Tommy Hilfiger και ο Lewis Hamilton ήθελαν το μήνυμα αυτό να επικρατεί στα ρούχα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το signature κολεγιακό στιλ του σχεδιαστή δεν ήταν «παρόν».

συλλογή Tommy Hilfiger Aπό αριστερά: Η Jourdan Dunn και η Karen Elson / AP Photo / Vianney Le Caer/Invision
Aπό αριστερά: Η Jourdan Dunn και η Karen Elson

Η athleisure μόδα είχε την τιμητική της, πηγαίνοντας τους φαν σε ένα road trip σε iconic αμερικανικά τοπία. Όραμα του Tommy Hilfiger για μία ακόμη σεζόν ήταν να δημιουργήσει μια κολεξιόν που διευρύνει τους ορίζοντες και γεφυρώνει τα χάσματα.

Το εντυπωσιακό καστ μοντέλων

συλλογή Tommy Hilfiger Από αριστέρά: Η Naomi Campbell και η Georgia May Jagger / AP Photo / Vianney Le Caer/Invision
Από αριστέρά: Η Naomi Campbell και η Georgia May Jagger

Η διαφορετικότητα που λέγαμε πριν, γιορτάστηκε και μέσα από ένα εντυπωσιακό καστ μοντέλων. Πέρα από τα μεγάλα ονόματα που περπάτησαν στην πασαρέλα, όπως η Naomi Campbell, Candice Swanepoel, Jourdan Dunn και Alessandra Ambrosio, πρόσωπα όπως η Winnie Harlow αλλά και η Halima Aden (φορώντας μαντήλι στο κεφάλι) ήταν μέρος ενός inclusive show.

συλλογή Tommy Hilfiger H Halima Aden στην πασαρέλα του Tommy Hilfiger / ΑP Photo / Vianney Le Caer/Invision
H Halima Aden στην πασαρέλα του Tommy Hilfiger

συλλογή Tommy Hilfiger AP Photo / Vianney Le Caer/Invision

Μοντέλα με αλμπινισμό, λεύκη και διαφορετικούς σωματότυπους γιορτάστηκαν στη συλλογή Tommy Hilfiger, αποδεικνύοντας ότι αποτελούν πλέον αναπόσπαστο μέρος της βιομηχανίας της μόδας.