CELEBRITIES

Να πώς είναι τώρα η Hailie, η κόρη του Eminem

Στο σημερινό επεισόδιο ''πράγματα που μας κάνουν να νιώθουμε ΠΟΛΥ μεγάλες και έτη φωτός μακριά από την εφηβεία μας'' έχουμε τον Eminem, τον The Real Slim Shady, που μας έκανε να τραγουδάμε ''Guess who's back, back again, Shady's back, tell a friend''. Αν μεγάλωσες στα '00s θα θυμάσαι πολύ καλά τη διαμάχη του rapper με την γυναίκα του Kimberly Anne "Kim" Scott, την οποία γνώρισε το 1989 και απέκτησε μαζί της μια κόρη, την Hailie.

Θα έλεγε κανείς ότι ξέρουμε την Hailie από μια σταλιά μωρό, στο βίντεοκλιπ του ”Mockingbird” βλέπουμε πλάνα από οικογενειακές στιγμές του Eminem και της Kim ενώ ο rapper ζητάει συγνώμη από την κόρη του για όσα έζησε.

Από τον Δεκέμβριο του 1995, που γεννήθηκε η κόρη τους, έχουν περάσει 22 χρόνια, ο Eminem έχει πια χωρίσει (για δεύτερη φορά) από την Kim και η Hailie έχει μεγαλώσει και δεν μοιάζει καθόλου με τον μπαμπά της. Άσχετα πάντως από τις κακές σχέσεις που είχαν και οι δύο φρόντισαν την κόρη τους, κάτι που είπε και η ίδια στην αποφοίτησή της, το 2014, όταν είπε πόσο σημαντική ήταν η παρουσία τους στη ζωή της και πόσο την βοήθησαν να γίνει ο άνθρωπος που είναι πια.

A post shared by Hailie Scott (@hailiescott1) on