CELEBRITIES

Mykonos report: Η απόβαση των ξένων celebrities στο “νησί των ανέμων”

Ένας από τους αγαπημένους προορισμούς των celebrities αναδείχτηκε για ακόμη μια χρονιά η Μύκονος. Όχι μόνο για τους εγχώριους stars αλλά και του εξωτερικού.

Πανάκριβα σκάφη και ιδιωτικά jet κατέφθασαν στο “νησί των ανέμων” φέρνοντας διάσημους αθλητές (βλέπε Cristiano Ronaldo), μοντέλα και φυσικά ηθοποιούς (Lindsay Lohan).

Βουτιές στις πιο διάσημες παραλίες του νησιού, όπως Ψαρού και Φτελιά, βόλτες στα γραφικά και διάσημα σοκάκια αλλά και ανελέητο κυνηγητό από τους paparazzi είχε η καθημερινότητα των celebrities που βρέθηκε στη Μύκονο.

Το καλοκαίρι σιγά-σιγά μας αποχαιρετά και είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνουμε έναν απολογισμό της celebrity απόβασης στη Μύκονο. Ποιοι ήρθαν, πόσο έμειναν και τι έκαναν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους. Όχι, βέβαια ότι το καλοκαίρι έχει τελειώσει…

Cristiano Ronaldo

 

 

Ο Cristiano Ronaldo αμέσως μετά το τέλος των επαγγελματικών υποχρεώσεών του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας,  αναχώρησε για τη Μύκονο χωρίς τη σύντροφό του, Irina Shayk, η οποία βρισκόταν στο Λονδίνο για επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε στο “νησί των ανέμων” στις αρχές του Ιουνίου, η προσωπική του φρουρά δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό του ενώ το τελευταίο του βράδυ στη Μύκονο απόλαυσε σούσι.

Lindsay Lohan

 

Σχεδόν δέκα μέρες πέρασε στη Μύκονο η Lindsay Lohan, η οποία ήρθε στις αρχές Αυγούστου και έφυγε λίγο πριν τα μέσα του μήνα. Η ηθοποιός κατά τη διάρκεια της διαμονής της στο νησί έμεινε σε πανάκριβη βίλα όπου ξυπνούσε αργά το μεσημέρι και στη συνέχεια περνούσε το απόγευμά της στο γνωστό μαγαζί “Nammos”. Οι βραδιές της ήταν γεμάτες αλκοόλ και βόλτες στα σοκάκια του νησιού φορώντας γυαλιά ηλίου με τους άνδρες ασφαλείας να την υποβαστάζουν. Για τις μετακινήσεις της στο νησί χρησιμοποιούσε λιμουζίνα, σύμφωνα με το “Πρώτο Θέμα”, ενώ κάποια στιγμή όταν οδηγούσε ένα νοικιασμένο τζιπ λόγω μέθης το τράκαρε!

LeBron James

 

Τις μέρες του δεκαπενταύγουστου βρέθηκε στη Μύκονο ο LeBron James μαζί με την έγκυο σύζυγό του Savannah Brinson. Ο μπασκετμπολίστας των Cleveland Cavaliers κατά τη διάρκεια των διακοπών του στα ελληνικά νησιά με υπερπολυτελές γιοτ έκανε στάση στο “νησί των ανέμων” για να απολαύσει τις ομορφιές του. Το ζευγάρι γευμάτισε σε γνωστό εστιατόριο της Ψαρούς και όταν τον αναγνώριζαν οι fans του δεν τους αρνήθηκε να υπογράψει αυτόγραφα αλλά ούτε και να φωτογραφηθεί μαζί τους. Ο αθλητής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανέβασε φωτογραφίες από την παραμονή του στη Μύκονο και έδειχνε να περνά πολύ καλά.

Πρίγκιπας Αλβέρτος

Για επαγγελματικές υποχρεώσεις και όχι για διακοπές βρέθηκε στη Μύκονο ο πρίγκιπας του Μονακό, Αλβέρτος. Συγκεκριμένα, έδωσε το παρών στο συνέδριο για την προστασία της μεσογειακής φώκιας που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο “Κιβωτός” το οποίο διεξήχθη στις 26 και 27 Ιουλίου. Αμέσως μετά τη λήξη του συνεδρίου, ο πρίγκιπας Αλβέρτος ταξίδεψε στη Γυάρο όπου βρίσκεται το πιο σπάνιο είδος φώκιας τύπου “monk seal”!

Hofit Golan

 

Η Hofit Golan είναι από τις celebrities που απολαμβάνουν τέλη του καλοκαιριού της ομορφιές της Μυκόνου. Η Ισραηλινή Paris Hilton, όπως την αποκαλούν τα μέσα ενημέρωσης, αποβιβάστηκε από το γιοτ “Oasis” και απόλαυσε χαλαρές στιγμές στο “Nammos”. Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που η παρουσιάστρια και μοντέλο βρέθηκε στη Μύκονο το ίδιο καλοκαίρι αφού πριν από μερικές μέρες ήταν στο νησί μαζί με τη φίλη της, Victoria Silvstedt.

 

Victoria Silvstedt

Λίγο μετά τα μέσα Ιουλίου, ένα από τα γνωστότερα “κουνελάκια” του Playboy, Victoria Silvstedt, βρέθηκε στη Μύκονο για να απολαύσει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Το μοντέλο από τη Σουηδία διέμεινε σε βίλα στον Άγιο Λάζαρο και απόλαυσε τις βουτιές της στην Ψαρού. Σε κάθε της βήμα είχε τους άνδρες ασφαλείας ενώ φρόντιζε να κυκλοφορεί με μίνι φορέματα.

Manuel Neuer

Ένας άλλος αθλητής και μάλιστα τροπαιούχος αφού η εθνική Γερμανίας στην οποία είναι τερματοφύλακας κέρδισε το φετινό Μουντιάλ, επισκέφτηκε τη Μύκονο. Ο λόγος για τον Manuel Neuer, ο οποίος στα μέσα Ιουλίου πήγε στο “νησί των ανέμων” συνοδευόμενος από την σύντροφό του, Kathrin Gilch. Το ζευγάρι απόλαυσε κατά κύριο λόγο τις παραλίες του νησιού, αφού περνούσαν εκεί τις περισσότερες ώρες της μέρας, ενώ γευμάτισαν σε γνωστό εστιατόριο του Αγίου Ιωάννη. Μάλιστα, ο Manuel έδειξε την αγάπη του στην σαμπάνια με την οποία συνόδευε κάθε του γεύμα.

Jose Mourinho

Σχεδόν δύο εβδομάδες έκανε διακοπές στη Μύκονο μαζί με την οικογένειά του, ο Jose Mourinho τον οποίον κυνηγούσαν νυχθημερόν οι paparazzi για να τραβήξουν έστω μια φωτογραφία του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το συγκεκριμένο γεγονός εκνεύρισε ιδιαίτερα τον Πορτογάλο τεχνικό μέχρι και την ημέρα που αναχώρησε από το κυκλαδίτικο νησί.

Kobe Bryant

Στα τέλη Ιουνίου ο Kobe Bryant βρέθηκε στη Μύκονο μαζί με τη σύζυγό του Vanessa και τις δύο του κόρες, Natalia και Gianna-Maria. Ο διάσημος μπασκετμπολίστας έκανε τις βόλτες του στο νησί και σε αντίθεση με τον Jose Mourinho δεν ενοχλήθηκε στιγμή από τα φλας των φωτογράφων. Επίσης, φρόντισε να τραβήξει αναμνηστικές φωτογραφίες με φόντο τους μύλους αλλά και τη Μικρή Βενετία.

John Legend

Ο John Legend περπάτησε στα σοκάκια της Μυκόνου τον Ιούλιο για να παραβρεθεί στον λαμπερό γάμο που διοργάνωσε Κορεάτης επιχειρηματίας. Τον John συνόδευσε η σύζυγός του Chrissy Teigen και απόλαυσαν το γαμήλιο γλέντι στο bar-restaurant “Κουρσάρος”.

Conchita Wurst

Στη Μύκονο βρέθηκε και η Conchita Wurst για να εμφανιστεί στη συναυλία-πάρτι για τα 40 χρόνια της Άννας Βίσση στο τραγούδι που διοργανώθηκε στα τέλη Ιουλίου. Η νικήτρια της φετινής Eurovision εμφανίστηκε στο live με ένα ολόλευκο φόρεμα όπου τραγούδησε την επιτυχία της “Rise like a Phoenix”. Μετά την αναχώρησή της από το “νησί των ανέμων”, η Conchita δήλωσε ενθουσιασμένη από τη Μύκονο και ερωτευμένη με την Άννα Βίσση!

Julio Iglesias

Στο νυχτερινό μαγαζί “Nammos” εμφανίστηκε ο Julio Iglesias για τη συναυλία που έδωσε μαζί με τον Αντώνη Ρέμο στις 29 Ιουλίου. Πρώτος εμφανίστηκε ο Λατίνος τραγουδιστής ο οποίος ξεσήκωσε το κοινό με τις επιτυχίες του ενώ στη συνέχεια τραγούδησε ένα ντουέτο με τον Αντώνη Ρέμο. Το μουσικό ταξίδι κράτησε 2,5 ώρες και το κέφι των θαμώνων βρέθηκε στα ύψη.

Bono

Στη Μύκονο βρέθηκε και ο frontman των U2, Βοnο, αφού ήταν καλεσμένος του φίλου του, Ιταλού επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της Diesel, Renzo Rosso. Ο Bono φιλοξενήθηκε στη θαλαμηγό του φίλου του, όπου και τον συνέλαβε ο φακός των φωτογράφων, ενώ ο Renzo ανέβασε και μια χιουμοριστική φωτογραφία τους στο λογαριασμό του στο Instagram, με τον Bono να εκτελεί χρέη… “φυσιοθεραπευτή” όπως είπε χιουμοριστικά.