CELEBRITIES

Οι 10 πιο σέξι παίκτες του Mundial

Αφορμή για να προκύψει αυτό το αφιερωματάκι ήταν ένα κοντινό πλάνο στο ιδρωμένο, χαμογελαστό μούτρο του Radamel Falcao κατά τη διάρκεια του αγώνα Κολομβία- Ιαπωνία. Ο Radamel, όπως και πολλοί ακόμα διεθνείς παίκτες που ανεβοκατεβαίνουν αυτή την εποχή τα χορτάρινα γήπεδα της Ρωσίας, για τον γυναικείο πληθυσμό εμφανίζουν έναν επιπλέον ενδιαφέρον πέραν του αριστερού τους ποδιού και της ικανότητάς τους π.χ. στο κοντρόλ. Είναι ομορφονιοί, γοητευτικοί κι όπως λέει κι ο λαός, σέξι. 

Ξεχωρίσαμε δέκα, ζωή να 'χουν. Γιατί το ποδόσφαιρο πάνω απ' όλα πρέπει να προσφέρει ωραίο θέαμα.

Roman Bürki

Ο 27χρονος goalkeeper της Ελβετίας έκανε το ντεμπούτο του στο Μundial του 2014. Αυτή την εποχή παίζει στη Borussia Dortmund, το αναφέρω για να ξέρεις πού μπορείς να τον πετύχεις μετά το πέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Είναι η φανέλα με το νούμερο 38.

Ahmed Reda Tagnaouti

Mis dos amores

A post shared by Ahmed Reda Tagnaouti (@reda_tagnaouti) on

Εξωτικός και 100% γυμνασμένος ο νεαρότερος παίκτης του Μαρόκου. Ο 22χρονος Αhmed έχει και Instagram όπου και μοιράζεται με τους followers του φωτογραφίες σαν την παραπάνω με λεζάντες όπως «αγαπητοί haters συνεχίζεται να με μισείτε τόσο γιατί χωρίς εσάς δεν θα συνέχιζα να προχωράω». 

 

Radamel Falcao

#falcao #radamelfalcao #seleccioncolombia #asmonaco #tigre #mundial2018 #mundial #09

A post shared by Fans De Falcao García (@falcaogarciaoficial) on

Ο 32χρονος επιθετικός της Μονακό στο Mundial 2018 τιμά τα χρώματα της πατρίδας του της Κολομβίας. Το ψευδώνυμό του είναι «Ο Τίγρης» και είναι ό,τι πιο γοητευτικό για σένα που αγαπάς το μελαχρινό στον άντρα φίλη μου. Ο Radamel είναι πάρα πολύ θεοσεβούμενος.

Rodney Wallace

Πρώτη φορά σε Mundial για τον παίκτη της Κόστα Ρίκα, ο οποίος είναι 30 ετών κι έχει μια κόρη.

Julian Brandt

A post shared by Julian Brandt (@julianbrandt) on

Ο 22χρονος πλάγιος επιθετικός Γερμανός έκανε την παρθενική του εμφάνιση σε Παγκόσμιο Κύπελλο στον αγώνα με το Μεξικό. Γούρι δεν έφερε βέβαια ο ξανθούλης, η Γερμανία έχασε 1-0, αλλά δεν πειράζει, λεπτομέρειες. Προς τα κάλλη τι είναι ο «πόνος».

Birkir Bjarnason

A post shared by Birkir Bjarnason (@birkirbjarnason) on

Ένας ακόμα παίκτης που έχει μαζέψει τα βλέμματα όπως τα δίχτυα τα γκολ. Ο «Ισλανδός Θορ»- μα πόσο εύστοχο παρατσούκλι- είναι 30 ετών και παίζει στην Aston Villa.

Ramadan Sobhi

A post shared by Ramadan Sobhy Official (@ramadansobhi51) on

O Ραμαντάν με τ’ όνομα αγωνίζεται με τα εθνικά χρώματα της Αιγύπτου, είναι 22 ετών και γενικώς καλησπέρα στο Κάιρο.

Martín Cáceres

Un Día Distino

A post shared by Martín Cáceres (@martincaceres_7) on

Κεντρικός αμυντικός ο Martin, θα τον δεις ντυμένο με τη στολή της Εθνικής Ουρουγουάης. Έχει γεννηθεί στο Μοντεβιδέο, είναι 31 ετών και ενσαρκώνει το πρότυπο του άντρα με καθαρές γωνίες στο πρόσωπο.

Andre Silva

My new #hypervenom @nikefootball

A post shared by André Silva (@andresilva9) on

Μπορεί να έχεις ακούσει το όνομά του παρόλο που δεν παρακολουθείς ποδόσφαιρο. Μεγάλο ταλέντο κι ό,τι πιο κοντά σε baby face στο τρέχον mundial, Πορτογάλος, 22 ετών, παίκτης της Milan. «Όταν θα αποσυρθώ, η Πορτογαλία θα είναι σε καλά χέρια γιατί έχει ήδη βρει έναν φοβερό επιθετικό: τον Andre Silva» έχει πει για εκείνον ο συμπατριώτης και φίλος του, Cristiano Ronaldo.

Gerard Pique

Gran nit al Camp Nou. #BarçaRoma

A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique) on

Είναι κρίμα να ξέρεις τον άνθρωπο αυτό μόνο γιατί είναι το ταίρι της Shakira. Ο Piqué είναι «παιχτούρα», κι αν δεν ήταν στο ποδόσφαιρο, θα μπορούσε να είχε γίνει μπασκετμπολίστας, αφού έχει ύψος 1.94 μ. Σέντερ μπακ στην Εθνική Ισπανίας και στην Barcelona.

Κεντρική φωτογραφία: rbuerki@instagram