CELEBRITIES

Crash test Γαλλία- Κροατία: Ποια ομάδα του Mundial έχει τους πιο γοητευτικούς παίκτες

Διανύουμε το πιο ποδοσφαιρικό Σαββατοκύριακο της χρονιάς- για να μη σου πω της τετραετίας. Ο πλανήτης κινείται σε ρυθμούς mundial, με το δίλημμα «Γαλλία ή Κροατία» να κορυφώνεται το απόγευμα της Κυριακής στο στάδιο Luzhniki της Μόσχας. Είτε είσαι από εκείνες που δεν συγκινούνται από το σπορ είτε από τις άλλες, τις ποδοσφαιρόφιλες, δύσκολα θα την γλιτώσεις και δεν θα δεις αυτό τον τελικό. Και γιατί όχι δηλαδή;

Πέρα από το αθλητικό του πράγματος όμως, ο συγκεκριμένος αγώνας ανάμεσα στο outsider (Κροατία) και το φαβορί (Γαλλία) έχει ένα επιπλέον ενδιαφέρον, δεδομένου ότι διεξάγεται ανάμεσα σε άντρες. Και τι άντρες δηλαδή, αθλητικούς, ξανθούς, μελαχρινούς και πάει λέγοντας. Απ’ όλα έχει αυτός ο μπαξές που λέγεται τελικός Mundial 2018 και για να μην ρωτάς την ώρα του ματς ποιος είναι ο ένας και ποιος ο άλλος, σου συστήνουμε τα πλάσματα που ενδεχομένως να σου τραβήξουν την προσοχή. Συγκεντρώσαμε τους πιο γοητευτικούς παίκτες των δύο καλύτερων ομάδων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Αν λοιπόν το mundial δεν ήταν ποδόσφαιρο, αλλά κάτι σαν καλλιστεία και οι παίκτες διαγωνίζονταν με κριτήρια γοητείας, ποια ομάδα από τις δύο θα σήκωνε το τιμημένο;

Τους είδες. τα ‘παιξες;

KΡΟΑΤΙΑ

Andrej Kramaric

Ο 27χρονος επιθετικός της Hoffenheim είναι το baby face της Εθνικής Κροατίας. Κοίτα μάτι.

A post shared by Andrej Kramaric (@andrejkramaric) on

Dejan Lovren

Αμυντικός στη Liverpool ο 29χρονος Dejan, ο οποίος αν κρίνουμε από δηλώσεις που έχει κάνει με πιο χαρακτηριστική την «είμαι ένας από τούς καλύτερους αμυντικούς στον πλανήτη κι ο κόσμος πρέπει να το αναγνωρίσει», σφύζει από αυτοπεποίθηση.

Did someone say monday

A post shared by Dejan Lovren (@deanlovrenofficial) on

Danijel Subasic

Το τέρμα της Κροατίας αλλά και της Μονακό φυλάει ο 33χρονος Subasic, με ύψος 1.91.

Vedran Corluka

Υπηρετεί την ομάδα της χώρας του και την Λοκομοτίβ Μόσχας από τη θέση του σέντερμπακ ο Τσόρλουκα. Πρασινομάτης, ψηλός, να ζήσει η Βοσνία (η γενέτειρά του).

Duje Caleta-Car

Θα μπορούσε να είναι πρωταγωνιστής σε ρομαντική ταινία με τέτοιο μούτρο, αλλά τον κέρδισε η μπάλα. Ο 22χρονος Car παίζει άμυνα στο κέντρο της Salzburg και όπως έχει δηλώσει του αρέσει πολύ ο καφές και τα ταξίδια.

Another win! On the next one

A post shared by Duje Ćaleta Car (@dujecar_5) on

 

ΓΑΛΛΙΑ

Olivier Giroud

Ο Olivier είναι 32 ετών και συνδυάζει ύψος 1,93 μ. με πηγούνι θεληματικό. Αγωνίζεται στην Chelsea στην περίπτωση που θες να τον ξαναδείς. 

Kylian Mbappé

Ο MVP αυτού του Mundial, η μεγάλη έκπληξη, ο 20χρονος Εμπαπέ, επιθετικός της Paris Saint-Germain έχει καταγωγή από την Αλγερία και το Καμερούν. Και είναι γλυκάδι.

WHAT A DREAM

A post shared by Kylian Mbappé (@k.mbappe29) on

Thomas Lemar

Είναι μόλις 23 χρονών κι έχει κάψει καρδιές με το τσουβάλι. Ο διεθνής εξτρέμ από τη Γουαδελούπη μέχρι πρότινος έπαιζε με τα χρώματα της Mονακό αλλά πολύ πρόσφατα υπέγραψε στην Ατλέτικο Μαδρίτης,  αντί 75.000.000 ευρώ. Η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της ισπανικής ομάδας.

Raphael Varane

Η φανέλα με το Νο5 στη Ρεάλ Μαδρίτης. 25 ετών, παντρεμένος ήδη με την επί μακρόν αγαπημένη του και πατέρας ενός αγοριού.

#HalaMadrid

A post shared by Raphaël Varane (@raphaelvarane) on

Alphonse Areola

Άλλο ένα όμορφο αγόρι που μιλάει γαλλικά, ο Αλφόνς, παίκτης της Paris, 25 ετών και με ύψος 1.95 μ. 

focused @equipedefrance #FiersdetreBleus #FRAARG @jblaudio_fr

A post shared by Alphonse Areola (@areolaofficiel) on

Adil Rami

Γεννημένος στην Κορσική από Μαροκινούς γονείς, ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός της Marseille έχει το ψευδώνυμο «Σρεκ» γιατί κάνει πολύ θόρυβο όταν τρώει. Η αρραβωνιαστικιά του η Pamel Anderson, λογικά δεν έχει θέμα μ’ αυτό. Οι δυο τους βγαίνουν από το Μάιο του 2017.

Antoine Griezman

Κλασικό Γαλλόπαιδο ο 27χρονος Αντούαν και συμπαίκτης του Lemar στην Ατλέτικο. Έχει μια κόρη 2 ετών.

A post shared by Antoine Griezmann (@antogriezmann) on

 

Και το σκορ είναι Κροατία- Γαλλία: 5-7

Vive la France!