CELEBRITIES

Το νέο επαγγελματικό βήμα του Μπάμπη Στόκα και το υπέροχο ποστ της πρώην συζύγου του

NDP Photo Agency

Η αγάπη για τον Μπάμπη Στόκα κάτι παραπάνω από δεδομένη. Το δηλώνω και το υπογράφω κιόλας για να μιλάω με επιχειρήματα. Αγάπη και για τις υγιείς ανθρώπινες σχέσεις που μπορεί να παίρνουν δρόμους χωριστούς αλλά τιμούν τα χρόνια που πέρασαν σε δρόμους παράλληλους. Η πρόταση που μόλις διάβασες περιγράφει σε γενικές γραμμές τη σχέση του Μπάμπη Στόκα με την πρώην σύζυγό του και μητέρα της κόρης του, Φωτεινής Ψυχίδου. Το νέο του επαγγελματικό βήμα ανακοινώθηκε από εκείνη με το πιο εμπνευσμένο λογοπαίγνιο.

«Δεν έχουμε όλοι μπάρμπα στην Κορώνη, αλλά έχουμε όλοι Μπάμπη στην Κορώνη.» Το λες και απόλυτο διαφημιστικό σλόγκαν. Ο Μπάμπης Στόκας λοιπόν ανοίγει beach bar στην Κορώνη, τόπο καταγωγής του.

 

«Δεν έχουμε όλοι μπάρμπα στην Κορώνη, αλλά έχουμε όλοι Μπάμπη στην Κορώνη. Στα πεντακάθαρα νερά που βγαίνει η χελώνα καρέτα καρέτα, στη βασίλισσα της Μεσσηνίας την Κορωνη ο Μπάμπης Στόκας δημιούργησε το Bibas beach bar, ένα concept που βρισκόταν χρόνια στο μυαλό του επιτέλους παίρνει σάρκα και οστά. Στα πάτρια εδάφη του που εμπνεύσανε αθάνατες μελωδίες η καλοκαιρινή διασκέδαση είναι πλέον χωρίς φρένα. Καλή επιτυχία Μπαμπίνο.»

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency