CELEBRITIES

Μετά τη “Μουρμούρα” τι; Τα επόμενα σχέδια της Δάφνης Λαμπρόγιαννη

NDP Photos

Η είδηση της αποχώρησής της από την κωμική σειρά «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» μονοπώλησε το ενδιαφέρον στα τηλεοπτικά πράγματα του καλοκαιριού. Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη έριξε αυλαία ως Μαρίνα Ακριβοπούλου - Χαραμή και πλέον επικεντρώνει στα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια. Σχέδια που περιλαμβάνουν θέατρο...

Σε συνέντευξή της στην Realife της κυριακάτικης Real News, η ηθοποιός μίλησε για το ρόλο της Ωραίας Ελένης στην αρχαία τραγωδία «Ορέστης». «Δεν με αφορά να παίξω σε ένα έργο για να το προσθέσω απλώς στο βιογραφικό μου. Με αφορά το πώς, το από ποιον και με ποιους ανεβαίνει κάθε έργο» σχολιάζει για την συγκεκριμένη συνεργασία.

Το χειμώνα, η ηθοποιός θα βρεθεί ξανά πλάι στον Γιάννη Μπέζο στην κωμωδία των Αλέκου Σακελλάριου – Χρήστου Γιαννακόπουλου «Υπάρχει και φιλότιμο». Το πρώτο της ανέβασμα έγινε από το Θέατρο Τέχνης το 1950 με τον τίτλο «Ανώμαλη προσγείωση», σε σκηνοθεσία του Κάρολου Κουν, ενώ στο πλατύ κοινό έγινε γνωστή στην κινηματογραφική της εκδοχή με πρωταγωνιστή τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

«Έχω συνεργαστεί αρκετές φορές με τον Γιάννη γιατί τον εκτιμώ πολύ ως δημιουργό αλλά και ως άνθρωπο. Είναι ευτυχία να δουλεύω μαζί του, μιας και έχει μια μεγάλη αγκαλιά στην οποία νιώθω προστατευμένη» σημειώνει η ηθοποιός για τον Γιάννη Μπέζο με τον οποίο έχουν συνεργαστεί και τηλεοπτικά. «Είναι χαρισματικός σκηνοθέτης και ηθοποιός και τον αφορά πολύ το να έχει καλούς συμπαίκτες φαίνεται αυτό από όλες του τις παραστάσεις…».

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!