CELEBRITIES

Το δώρο του Liam Hemsworth δεν ήταν αρκετό για να κάνει τη Miley Cyrus να αγαπήσει τα Χριστούγεννα

Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, λένε. Το αυτό ισχύει και για τα δώρα με τα Χριστούγεννα, κατά πώς φαίνεται. Κι αυτό γιατί ο Liam Hemsworth έκανε ένα πολύ όμορφο δώρο για τις γιορτές στην αγαπημένη του, Miley Cyrus αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να τη βάλει σε Christmas mood.

Χθες το μεσημέρι, η pop star ανέβασε στο προφίλ της στο instagram μία φωτογραφία στην οποία δείχνει το δώρο του αγαπημένου της: ένα πολύχρωμο σκουλαρίκι σε σχήμα φεγγαριού, που έμοιαζε με ουράνιο τόξο. Η Miley Cyrus έγραψε στη λεζάντα: “Αγαπώ αυτό το φεγγάρι σαν ουράνιο τόξο που ο φίλος μου έφτιαξε ειδικά για μένα“.

 

Ωστόσο, αυτή η χριστουγεννιάτικη διάθεση δεν είναι μόνιμη για την τραγουδίστρια, καθώς σε προηγούμενή της ανάρτηση είχε γράψει, απευθυνόμενη στους fans της: “Πείτε με Grinch, αλλά τα Χριστούγεννα με κάνουν να νιώθω βαθιά θλίψη. Είναι γεμάτα με τόση υπερβολή και απληστία. Εύχομαι απλώς ο καθένας μας να δίνει το δώρο της αγάπης και της αποδοχής, όχι μόνο στους οικείους του, αλλά σε όλους τους ανθρώπους παγκοσμίως, που δεν είχαν όσα ευχήθηκαν, εξαιτίας των άδικων συγκυριών της ζωής!“.

Ενώ συνέχισε λέγοντας: “Οι γονείς μου πάντα τα Χριστούγεννα έδιναν στους άλλους και ελπίζω να κάνετε κι εσείς το ίδιο μέσα από την καρδιά σας. Το Happy Hippie Foundation (το νεανικό φορέα που καταπολεμά την αδικία) είναι αυτό για το οποίο είμαι περισσότερο ευγνώμων φέτος, χάρη στο σκοπό ζωής που μου δίνει. Χωρίς αυτό, θα ένιωθα τόσο χαμένη και άχρηστη σε αυτό τον πλανήτη! Ευχαριστώ όλους όσους στηρίζουν την αποστολή μας κι εύχομαι ΟΛΟΙ να έχετε χαρούμενο οτιδήποτε και αν γιορτάζετε“.