CELEBRITIES

Ο Barack Obama έστειλε το πιο όμορφο μήνυμα στην Michelle για την επέτειό τους

Η Michelle Obama και ο Barack Obama είναι ένα από τα πιο όμορφα, αξιοζήλευτα και αξιοθαύμαστα ζευγάρια του κόσμου και έχουν αποδείξει πολλές φορές πόσο πολύ αγαπάνε και σέβονται ο ένας τον άλλον.

Το ζευγάρι, πριν λίγες μέρες, έκλεισε 25 χρόνια έγγαμου βίου και φρόντισαν και οι δύο να δηλώσουν δημόσια την αγάπη τους στα social media τους. Πρώτη η Michelle ανέβασε μια φωτογραφία από το γάμο τους για να ευχηθεί στον άντρα της ζωής της και με τη σειρά του ο Barack της έκανε μια έκπληξη, στέλνοντας ένα βίντεο στο συνέδριο, που μιλούσε.

”Η καλύτερη απόφαση που πήρα ποτέ ήταν όταν σου ζήτησα να βγούμε. Σε αγαπάω Michelle” έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε το βίντεο και φυσικά έγινε ένας μικρός χαμός από σχόλια. Το βίντεο συγκέντρωσε σχεδόν 10 εκ. προβολές, πάνω από μισό εκ. likes και σχεδόν 100 χιλ. κοινοποιήσεις.

Γεια σου αγάπη μου, ξέρω ότι είσαι με όλες αυτές τις σημαντικές γυναίκες της Πενσυλβάνια και μοιράζεσαι τη σκηνή με την φίλη μας, Shonda Rhimes, αλλά έπρεπε να έρθω απρόσκλητος σε αυτό το πάρτι, γιατί σήμερα κλείνουμε 25 χρόνια γάμου. Η ιδέα ότι θα με άντεχες για ένα τέταρτο του αιώνα αποδεικνύει πόσο φανταστικό και υπομονετικό άτομο είσαι. Ήταν πολύ πιο εύκολο για μένα να το κάνω αυτό, γιατί η αλήθεια είναι πως όχι απλά ήσουν υπέροχη σύντροφος, σπουδαία φίλη, κάποια που με κάνει πάντα να γελάω, κάποια που φρόντιζε να κάνω πάντα αυτό που θεωρώ σωστό, αλλά γιατί ήσουν και παράδειγμα στις κόρες μας και σε ολόκληρη τη χώρα. Η δύναμή σου, η χάρη σου, η αποφασιστικότητά σου, η ειλικρίνειά σου, το γεγονός ότι δείχνεις τόσο καλά όταν κάνεις ό,τι κάνεις, ο τρόπος με τον οποίο πάντα αναλαμβάνεις τις ευθύνες των πράξεών σου αλλά και το ότι φροντίζεις τους ανθρώπους γύρω σου, είναι αξιοσημείωτο. Δεν είναι να απορεί κανείς που όταν οι άνθρωποι σε γνώρισαν, όπως σε ξέρω εγώ, σε ερωτεύτηκαν, και πραγματικά το γεγονός ότι σου ζήτησα επίμονα να βγούμε ραντεβού είναι ξεκάθαρα η καλύτερη απόφαση που πήρα ποτέ. Ελπίζω να νιώθεις το ίδιο πράγμα. Δεν θέλω να χαλάσω τη ροή της ενδιαφέρουσας συζήτησής σας, αλλά φαντάστηκα ότι δεν θα σε πείραζε η διακοπή, για να σου πω πόσο σε αγαπάω και πόσο σε εκτιμάω”.

 

Πού υπογράφουμε για να γυρίσουν πίσω στο Λευκό Οίκο αυτοί οι άνθρωποι;