CELEBRITIES

Η Michelle Obama ανέβασε την πιο απολαυστική throwback φωτογραφία από το γάμο της με τον Barack

Photo/Nam Y. Huh

Δεν θα τους ξεπεράσουμε ποτέ. Η Michelle και ο Barack Obama είναι οι αγαπημένοι μας, ανάμεσα σε πολλούς. Ένα ζευγάρι αυθεντικό, αγαπημένο και κυρίως αυθόρμητο. Ειδικά η Michelle, που ομολογουμένως δίνει τον ρυθμό. Η είδηση ότι θα αναλάβουν project στο Netflix μας έδωσε χαρά. Σίγουρα θα μας λείπουν λιγότερο μετά απ' αυτό.

Εποχή γάμων αυτή και όπως φαίνεται η Michelle,  στο πνεύμα των ημερών, ενώ ετοιμάζεται για το νέο της ρόλο, επηρεασμένη ενδεχομένως από τη γαμήλια τελετή της Meghan Markle με τον πρίγκιπα Harry, θυμήθηκε τη δική της αντίστοιχη μέρα που ντύθηκε νύφη στο πλευρό του επί 26 χρόνια συζύγου της κι ανέβασε φωτογραφία από τότε στο Instagram. 

«Δεν μπορείτε να το καταλάβετε σ’ αυτή τη φωτογραφία αλλά ο Barack ανήμερα του γάμου μας τον Οκτώβριο του 1992 ξύπνησε μ’ ένα επώδυνο κρύωμα στο κεφάλι. Με κάποιο θαυμαστό τρόπο ο πόνος εξαφανίστηκε τη στιγμή που τον συνάντησα μπροστά από την Αγία Τράπεζα. Είκοσι πέντε χρόνια μετά, ακόμα περνάμε καλά μαζί, ενώ παράλληλα κάνουμε όλη τη σκληρή δουλειά για να οικοδομήσουμε τη μεταξύ μας συντροφικότητα και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο σαν άτομα. Δεν μπορώ να φανταστώ να κάνω αυτή την άγρια βόλτα με οποιονδήποτε άλλο» γράφει η Michelle κάτω από το όμορφο φωτογραφικό στιγμιότυπο. Ω ναι, της βγάζει την καλτσοδέτα. 

Κεντρική φωτογραφία: AP Images/Nam Y. Huh