CELEBRITIES

Μιχάλης Σηφάκης: Ο παραδοσιακός γάμος του ποδοσφαιριστή με την Όλγα Στεφανίδη

NDP

Ο «Ψηλορείτης» όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του, Μιχάλης Σηφάκης, άφησε την εργένικη ζωή και άνοιξε από το βράδυ του Σαββάτου ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του, αυτό του έγγαμου βίου στο πλευρό της συντρόφου του Όλγας Στεφανίδη. Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του ποδοσφαιριστή, το Ηράκλειο της Κρήτης σε ένα παραμυθένιο σκηνικό μέσα στη φύση.

Instagram/Chris_oikon

 

Instagram/panko33

 

Η Όλγα Στεφανίδη με λυτά τα μαλλιά της και ένα απλό μα εντυπωσιακό νυφικό βρέθηκε δίπλα στον σύντροφό της, και λίγο μετά τον χορό του Ησαΐα το παντρεμένο πια ζευγάερι διασκέδασε με τους καλεσμένους του μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το παραδοσιακό Κρητικό γλέντι που στήθηκε είχε φυσικά πιάτα – σήμα κατατεθέν του τόπου όπως γαμοπίλαφο και αντικριστό, ενώ η δεξίωση είχε και μοντέρνα στοιχεία όπως τα δεκάδες πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό αλλά και τον Χρήστο Μάστορα στο μικρόφωνο να έχει αναλάβει μέρος του καλλιτεχνικού προγράμματος.

Οι καλεσμένοι μεταξύ των οποίων ο Γιώργος Μαυρίδης, αλλά και συνάδελφοι του γαμπρού όπως ο Παναγιώτης Κονέ και πολλοί ακόμα φίλοι δεν σταμάτησαν να μοιράζονται στιγμιότυπα σε Insta Stories από τη βραδιά που διοργανώθηκε στο κτήμα Κήπος των Αισθήσεων.

Instagram/olgastefanidi

Instagram/doxastakis

Instagram/sakis_ntantoulas

Το ερωτευμένο ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια, έζησε χθες το δικό του παραμύθι όπως θα δεις στο video από τον πρώτο τους χορό ως παντρεμένο ζευγάρι, κι εμείς τους ευχόμαστε τα καλύτερα.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency