CELEBRITIES

H κόρη του Michael Jackson κάνει το πιο συγκινητικό post για τα γενέθλια του πατέρα της

Όταν ο μπαμπάς σου τυχαίνει να είναι ο βασιλιάς της pop μουσικής, τα γενέθλιά του σηκώνουν ένα τεράστιο κύμα εορτασμού, αναμνήσεων, tributes και λησμονιάς των ένδοξων ημερών της δημιουργίας και των δεκαετιών που έφυγαν ανεπιστρεπτί, χαρίζοντάς μας ονόματα όπως αυτό του Michael Jackson.    

H Paris, η 19χρονη κόρη του Michael, γιόρτασε τα γενέθλια του πατέρα της με μια φωτογραφία που ανέβασε στο instagram και μερικά όμορφα λόγια κάτω από αυτήν.

Συγκεκριμένα, στην εν λόγω εικόνα, βλέπουμε την Paris σε μικρή ηλικία στην αγκαλιά του μπαμπά της να τον φιλάει στο στόμα.

 

Στη λεζάντα γράφει “Γενέθλιες ευχές στην αγάπη της ζωής μου, τον έναν άνθρωπο που μου έδειξε τι ήταν στ’ αλήθεια το πάθος, εκείνον που μου έδωσε το ήθος για να ζω και με έμαθε να ονειρεύομαι. Δε θα ξανανιώσω την αγάπη έτσι όπως την ένιωσα από σένα. Θα είσαι πάντα μαζί μου κι εγώ θα είμαι πάντα μαζί σου. Παρόλο που εγώ δεν είμαι εσύ κι εσύ δεν είσαι εγώ, ξέρω ότι είμαστε ένα και με αυτόν τον τρόπο οι ψυχές μας δε θα αλλάξουν ποτέ. Σε ευχαριστώ για τη μαγεία, τώρα και για πάντα“.

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Images