CELEBRITIES

Το επίσημο πορτρέτο της Melania Trump έχει εξοργίσει το internet

Τη Δευτέρα δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο πορτρέτο της Melania Trump, ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. Όπως μπορείς να φανταστείς, ο κόσμος είχε πολλά να πει και δεν κράτησε το στόμα του κλειστό. Για την ακρίβεια, τα δάχτυλα πήραν φωτιά και το twitter έκανε πάρτι.

Από πού να πρωτοξεκινήσει κανείς;

Τα βασικά πράγματα που σχολιάστηκαν ήταν φυσικά το καθόλα ευδιάκριτο photoshop που έκανε το δέρμα της Melania αψεγάδιαστο, αλλά και η περίοπτη θέση του δαχτυλιδιού που της είχε χαρίσει ο Donald Trump στην δέκατη επέτειό τους, το 2014. Το βλέπουμε στο αριστερό της χέρι και αυτή η πέτρα που σχεδόν μας τυφλώνει, είναι ένα διαμάντι 25 καρατίων. To δαχτυλίδι αρραβώνων τους, του είχε κοστίσει τρία εκατομμύρια δολάρια.

 

Από τη μία, συζητήθηκε η ειρωνεία του να επιδεικνύεις τόσο απροκάλυπτα τον πλούτο σου στην επίσημη φωτογραφία του Λευκού Οίκου, ενώ παράλληλα ο πρόεδρος των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας ψηφοθηρούσε και απευθυνόταν στην εργατική τάξη. Μερικοί μάλιστα σχολίασαν ότι τα χρήματα που κόστισε αυτό το δαχτυλίδι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν, ώστε να μην κοπούν μερικά από τα προγράμματα που δεν περιλαμβάνει ο προτεινόμενος προϋπολογισμός του Trump.

 

 

Η άλλη μεριά φρόντισε να συγκρίνει την Melania με την αντίστοιχη φωτογραφία της Michelle Obama το 2009,

 

αλλά και με το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του Trump, η αντίπαλός του, Hillary Clinton, είχε δεχθεί κριτική για το κόστος των ρούχων που φορούσε στις εμφανίσεις της.

Φυσικά υπήρξαν και φανταστικά tweets σαν αυτό

 

Οι γυναίκες που βρίσκονται στον ευρύτερο χώρο της πολιτικής, δέχονται ούτως ή άλλως περισσότερη κριτική για τις εμφανίσεις τους και το ντύσιμό τους, σε σχέση με τους άντρες συναδέλφους τους. Η Michelle Obama, η Ηillary Clinton και η Melania Trump είναι μόνο τρεις από αυτές, αλλά όπως και να ‘χει το να επιδεικνύεις εν προκειμένω ένα τέτοιο κόσμημα, τη στιγμή που πολλά δημόσια προγράμματα είναι πιθανό να κοπούν, δεν είναι και ό,τι πιο έξυπνο εκ μέρους της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ.