CELEBRITIES

Η Melania Trump στολίζει το Λευκό Οίκο και το twitter (προφανώς) δεν το αφήνει ασχολίαστο

Ο Δεκέμβριος πλησιάζει και όσοι αγαπάνε τα Χριστούγεννα έχουν φροντίσει ήδη να στολίσουν το σπίτι/ αυτοκίνητο/ σκύλο τους (τι, όχι;) για να μπουν σε χριστουγεννιάτικο κλίμα. Η Melania Trump, λοιπόν, στόλισε για πρώτη φορά το Λευκό Οίκο και ας πούμε ότι οι χρωματικές επιλογές της, διαφέρουν αρκετά από εκείνες της Michelle Obama, γεγονός που δεν είναι απαραίτητα κακό- γιατί η καθεμία έχει διαφορετικό γούστο, απλά μας έβαλε σε σκέψεις.

Γιατί; Γιατί ο Λευκός Οίκος μοιάζει να έχει βγει από το σκηνικό του ”Frozen”, λίγο μετά την αλλαγή της Elsa σε βασίλισσα του χιονιού, που είχε παγώσει τα πάντα γύρω της και όλοι ένιωθαν ότι θα πεθάνουν από το κρύο. Δεν το λες και ωραίο συναίσθημα αυτό ε;

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες παρακάτω, τα δέντρα που πλημμύρισαν τις αίθουσες ήταν πασπαλισμένα με ψεύτικο χιόνι, μπλε κορδέλες και λευκά λαμπάκια σε ψυχρές αποχρώσεις.

AP Photo/Carolyn Kaster

Σας θυμίζει κάτι;

Ένα ρίγος το νιώσαμε μόλις πατήσαμε το play σε αυτό το βίντεο, δεν σ’το κρύβω.

Για να είμαι δίκαιη βέβαια, οφείλω να πω ότι δύο από τις αίθουσες του Λευκού Οίκου είχαν δέντρα στολισμένα σε πιο ζεστές αποχρώσεις- βέβαια αυτό συνέβη γιατί τα δωμάτια έχουν ήδη πράσινο και κόκκινο χρώμα, αλλά εντάξει, κάτι είναι και αυτό.

AP Photo/Carolyn Kaster

AP Photo/Carolyn Kaster

Στο twitter βέβαια δεν άφησαν ασχολίαστο το χριστουγεννιάτικο decor που διάλεξε για τα πρώτα της Χριστούγεννα στο Λευκό Οίκο η Melania, και εδώ που τα λέμε τα σχόλια τους ήταν αρκετά εύστοχα.

(Michelle , λείπεις)

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Carolyn Kaster