CELEBRITIES

Η Melania Trump γράφει ιστορία κάνοντας επίσημη δημόσια εμφάνιση χωρίς τον Donald Trump

ASSOCIATED PRESS

Στην εκδήλωση του Λευκού Οίκου για το ετήσιο μήνυμα του Προέδρου Trump προς τον αμερικανικό λαό, η σύζυγός του Melania Trump έσπασε την παράδοση και πραγματοποίησε ξεχωριστή δεξίωση για τους καλεσμένους στο Καπιτώλιο.

Μάλιστα, έφτασε ως εκεί με ξεχωριστή από τον σύζυγό της αυτοκινητοπομπή κάνοντας μια εντυπωσιακή είσοδο. Επέλεξε ένα κουστούμι Dior με ένα τοπ Dolce & Gabbana. Μπαίνοντας στην αίθουσα του Καπιτωλίου το κοινό σηκώθηκε όρθιο για να τη χειροκροτήσει.

Μάλιστα μαζί της ήταν και δύο ξεχωριστοί προσκεκλημένοι της, ένας αστυνομικός μαζί με τη σύζυγό του, με τους οποίους κάθισε δίπλα δίπλα.

ASSOCIATED PRESS

ASSOCIATED PRESS

Είναι η πρώτη εμφάνιση της Melania μετά από τη μέρα που ξέσπασε το σκάνδαλο Stormy Daniels για τον Trump. Όπως λέγεται ο Πρόεδρος της Αμερικής, το 2006, ενώ ήταν ήδη παντρεμένος, διατηρούσε παράνομο δεσμό με την πορνοσταρ Stormy Daniels και προκειμένου να διασφαλίσει ότι δε θα βγει προς τα έξω του κόστισε περίπου 130.000 δολάρια.

ASSOCIATED PRESS

ASSOCIATED PRESS

Παρόλο που η ξεχωριστή της εμφάνιση έκανε τις φήμες να οργιάσουν για ενδεχόμενα συζυγικά προβλήματα και διαμάχες μεταξύ του ζευγαριού (ειδικά μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις) η Melania χαμογελούσε συνεχώς ώστε να μη δώσει δικαίωμα.

Μάλιστα η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου έσπευσε να τονίσει ότι ο λόγος που το ζευγάρι έκανε ξεχωριστή είσοδο ήταν επειδή η Μelania ήθελε να περάσει χρόνο με τους καλεσμένους της.

 

Κεντρική φωτογραφία: ASSOCIATED PRESS