CELEBRITIES

Πόσοι Έλληνες μπήκαν στο Pornhub για να ψάξουν την Meghan Markle; Πόσοι;

"Meghan Markle", ένα όνομα μέχρι πρότινος άγνωστο στο ευρύ κοινό, αν εξαιρέσεις όσους έχουν δει Suits ή παρακολουθούν σταθερά τα έργα και τις ημέρες της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Πλεόν, το όνομα που πουλάει σαν τρελό αυτές τις ημέρες. Ό,τι την αφορά, γίνεται αφορμή για κλικάρισμα.

Από τα παπούτσια που φορούσε στη φωτογράφηση στο παλάτι του Κένσιγκτον μετά την ανακοίνωση των αρραβώνων της με τον Harry, μέχρι την απόχρωση του μανό με το οποίο συνδύασε το μονόπετρο, όλα ενδιαφέρουν ένα τρομακτικά μεγάλο αριθμό ανθρώπων. Και δεν είναι τα μόνα. Σύμφωνα με ανακοίνωση του pornhub.com, ο αριθμός των αναζητήσεων του ονόματος της επόμενης Δούκισσας στη συγκεκριμένη διαδικτυακή πλατφόρμα, μαρτυρά παγκόσμια φρενίτιδα.

Συγκεκριμένα, στις 27 Νοεμβρίου, ημέρα της ανακοίνωσης των βασιλικών γάμων, το Meghan Markle searching παραλίγο να ρίξει το pornhub, το οποίο κι αν ξέρει από δονήσεις. Αφορμή αυτή την περίεργη μανία, η πρωτοβουλία ενός χρήστη της εν λόγω ιστοσελίδας πορνογραφικού περιεχομένου ν’ ανεβάσει στο pornhub τις ερωτικές σκηνές της Meghan Markle από τη σειρά Suits. Ό,τι να ‘ναι.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον επέδειξαν οι Αμερικανοί και οι Βρετανοί, ενώ στη 12η θέση της λίστας φιγουράρουν οι Έλληνες, οι οποίοι αύξησαν την αναζήτηση του ονόματος της Markle κατά 1658%. Πρώτοι σε κάτι τέτοια είμαστε.

Τα δημογραφικά στοιχεία δείχνουν πως οι χρήστες άνω των 65 ήταν κατά 249% πιο πιθανό να ψάξουν το όνομά της στην ιστοσελίδα. Το 51% ήταν άντρες. Λαγωνικά σκέτα.

Κεντρική φωτογραφία: Joel Ryan/Invision/AP