CELEBRITIES

O πατέρας της Meghan Markle μιλά για όσα έγιναν πριν το γάμο. Το τηλεφώνημα με τον Harry και η προειδοποίηση

Associated Press

Μετά το σκάνδαλο με τις στημένες φωτογραφίες παπαράτσι, ο Thomas Markle επανεμφανίζεται στο προσκήνιο και σπάει τη σιωπή του σχετικά με την ηχηρή απουσία του από το γαμήλιο γεγονός που παρακολούθησε ένα ολόκληρο έθνος: το γάμο της κόρης του, Meghan.

Πρόσφατα, ο 73χρονος πατέρας της Δούκισσας του Sussex, δίνοντας την πρώτη του συνέντευξη, μίλησε για την σχέση του με την κόρη του και δήλωσε συντετριμμένος που δεν κατάφερε να παρευρεθεί στο γάμο και να συνοδεύσει την κόρη του πλην ευγνώμων για τον πρίγκιπα Κάρολο που τον αντικατέστησε. Μάλιστα είπε ότι παρακολούθησε το γάμο από την τηλεόραση.

Επιπλέον, αποκάλυψε ότι όταν ο πρίγκιπας Harry τον κάλεσε στο τηλέφωνο για να του ζητήσει το χέρι της Meghan εκείνος του είπε ότι είναι πολύ τυχερός που την παντρεύεται και τον προειδοποίησε το εξής: Να μη σηκώσει ποτέ χέρι πάνω της.

Διότι για τον κύριο Markle, και σύμφωνα με τα λεγόμενα του, η Meghan είναι μια πριγκίπισσα από τη μέρα που γεννήθηκε. Οπότε, χαρούμενος που η εκ γενετής πριγκιπική ύπαρξη της κόρης του συνάντησε το πριγκιπικό της πεπρωμένο και στην πραγματικότητα, πρόσθεσε: «Ο Harry έκανε μια καλή επιλογή, έτσι δεν είναι;».

 

Εντάξει, καλά όλα αυτά και πολύ γλυκά, αλλά για το φλέγον θέμα, αυτό εξαιτίας του οποίου έγινε βούκινο (τις στημένες παπαρατσικές φωτογραφίες δηλαδή), τι είπε; «Συνειδητοποίησα ότι ήταν ένα σοβαρό λάθος. Είναι δύσκολο να το ανατρέψω».

Μάλιστα αποκάλυψε ότι στη συνομιλία του με τον πρίγκιπα Harry τον οποίο ανυπομονεί να γνωρίσει από κοντά, ο Harry του είπε ότι συμφωνεί με το Brexit και ότι καλό θα ήταν να δώσουν μια ευκαιρία στον πρόεδρο Trump.

Εκτός από τον Harry, θαυμάζει και τη βασίλισσα Ελισάβετ «Ανυπομονώ να γνωρίσω την οικογένεια τους. Σίγουρα θα ήθελα να μιλήσω με τη βασίλισσα. Θεωρώ ότι είναι μια από τις πιο απίθανες γυναίκες στον κόσμο τη σέβομαι από τότε που ήμουν μικρό παιδί».

Κεντρική φωτογραφία: Associated Press