CELEBRITIES

Meghan Markle: Η αντίδραση που την έκανε viral στο Twitter μετά την έξοδο από την εκκλησία

ASSOCIATED PRESS

Το Σάββατο 18 Μαΐου ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle παντρεύτηκαν κάνοντας μια υπέροχη τελετή και πομπή και έδωσαν στο κοινό αυτό που χρειαζόταν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο: μαγεία.

Χιλιάδες post ανέβηκαν, χιλιάδες άρθρα γράφτηκαν τα οποία σχολίαζαν από τις εμφανίσεις των καλεσμένων μέχρι, την εμφάνιση της Markle (φυσικά) μέχρι τα δάκρυα συγκίνησης του πρίγκιπα Harry και το φιλί του ζευγαριού έξω από το παρεκκλήσι. Κι εκεί που νομίζαμε ότι είχαμε δει και σχολιάσει όλα, ανέβηκε στην επιφάνεια άλλη μια υπέροχη φωτογραφία της Meghan που χρίζει της προσοχή μας.

Καθώς το νέο βασιλικό ζεύγος αποχωρεί από τον χώρο της τέλεσης του μυστηρίου πάνω στην άμαξα, ο φακός απαθανανατίζει το ύφος της Meghan Markle που μέλλεται να γράψει ιστορία.

Ήταν μια από τις λίγες στιγμές που ο πρίγκιπας Harry κοίταξε από την άλλη κι εκείνη γυρνώντας προς το μέρος του κοινού και των φωτογράφων χαμογελά συγκρατημένα, αλλά με μια απίθανη νικηφόρα ικανοποίηση στο βλέμμα της. 

Η τέλεια έκφραση ενώ μόλις έχει παντρευτεί και έχει πάρει τον τίτλο της Δούκισσας του Sussex. Όπως καταλαβαίνεις, το Twitter δεν ήθελε και πολύ. Πήρε το στιγμιότυπο και του έδωσε την ιστορία που του αξίζει.

Κεντρική φωτογραφία:  ASSOCIATED PRESS