CELEBRITIES

Meghan Markle: Αυτό που παρέλειψε το βρετανικό παλάτι από το βιογραφικό της και αναγκάστηκε να προσθέσει

Photo by Tolga Akmen/Pool Photo via AP

Όταν η Meghan γνώρισε τον Harry είχε προλάβει να γίνει μια αρκετά επιτυχημένη ηθοποιός. Ο ρόλος της στη δημοφιλή αμερικανική σειρά "Suits" την είχε κάνει εξαιρετικά αναγνωρίσιμη και πώς όχι άλλωστε αφού ως Rachel Zane έκλεισε επτά σεζόν και 100 επεισόδια. Αυτό που μόλις σου έγραψα όμως, για τον συντάκτη του βιογραφικού της στην επίσημη ιστοσελίδα του βρετανικού παλατιού- και σίγουρα όχι μόνο γι' αυτόν στο παλάτι- δεν ήταν άξιο αναφοράς. 

Μετά τον περίφημο γάμο της Meghan και την ανακήρυξή της ως Δούκισσα του Sussex, η επίσημη βασιλική ιστοσελίδα royal.uk ανέβασε το βιογραφικό της, στο οποίο απαριθμούνται με κάθε λεπτομέρεια οι σπουδές της και η ενασχόλησή της με τον ακτιβισμό και τη φιλανθρωπία. Όσον αφορά στην καριέρα της ως ηθοποιός, η αναφορά ήταν εξαιρετικά τυπική, παρόλο που η Markle κάνει αυτή τη δουλειά 15 χρόνια τώρα. Η συγκεκριμένη στάση σχολιάστηκε αρκετά και στο Twitter:

«Δεν εκτιμώ το γεγονός ότι η σελίδα της Meghan Markle στην ιστοσελίδα της βασιλικής οικογένειας παραλείπει να αναφέρει την υποκριτική της καριέρα. Έχει περάσει πάνω από μία δεκαετία ως ηθοποιός και θα έπρεπε να έχει δοθεί περισσότερη προσοχή σ’ αυτό» γράφει το παραπάνω tweet, το οποίο αντανακλά ακριβώς την αίσθηση.

Οι αντιδράσεις έφεραν την αλλαγή, έτσι συμβαίνει πάντα άλλωστε. Το παλάτι του Kensington έκανε τις σχετικές τροποποιήσεις προσθέτοντας επιπλέον πληροφορίες τόσο για το Suits, όσο και για ένα website lifestyle περιεχομένου. Συγκεκριμένα, το νέο κείμενο αναφέρει τα εξής:

«Μετά το πανεπιστήμιο η Αυτού Μεγαλειότης εργάστηκε σαν ηθοποιός, κάνοντας εμφανίσεις σε ταινίες και στην τηλεόραση. Πιο χαρακτηριστικά υποδύθηκε τον ρόλο της Rachel Zane στη σειρά Suits για επτά σεζόν, συμπληρώνοντας εκατό επεισόδια. Η Δούκισσα μετακόμισε στο Τορόντο του Καναδά, όπου γυριζόταν η σειρά. Αισθάνεται πολύ κοντά στον Καναδά, αφού έγινε για εκείνη το δεύτερο σπίτι της. Παράλληλα με την επιτυχημένη της καριέρα ως ηθοποιός, η Αυτού Μεγαλειότης αρθρογραφούσε για ένα lifestyle website, το The Tig, το οποίο χρησιμοποιούσε σαν πλατφόρμα για να συζητήσει κοινωνικά ζητήματα, όπως η ισότητα των φύλων και να συμπεριλάβει άρθρα για ταξίδι, φαγητό και μόδα».

Αυτά καλό είναι να μην γίνονται πάντως.

Κεντρική φωτογραφία:  Tolga Akmen/Pool Photo via AP