CELEBRITIES

Η Meghan Markle δεν ήταν στο γάμο της Pippa Middleton και αυτός είναι ο λόγος

Χθες, έγινε ένας πολυαναμενόμενος γάμος, που από πολλούς χαρακτηρίζεται ως ο γάμος της χρονιάς. Η Pippa Middleton και ο James Matthews έδωσαν όρκους πίστης και αιώνιας αγάπης σε μια σχετικά κλειστή τελετή.

Και, ενώ σε τέτοιες στιγμές η νύφη είναι εκείνη που τραβά τα βλέμματα, σε αυτή την περίπτωση περισσότερο συζητήθηκε μια απουσία και όχι η Pippa η ίδια. Το κορίτσι του πρίγκηπα Harry, η Meghan Markle, δεν παρευρέθηκε τελικά στη γαμήλια τελετή, συνοδεύοντας τον αγαπημένο της, αλλά έδωσε το παρών στη δεξίωση που ακολούθησε το μυστήριο.

Όπως αναφέρουν τα ξένα Μέσα, ο πιο πιθανός λόγος που η Markle απουσίαζε από το μυστήριο αφορά στο βασιλικό πρωτόκολλο. Σύμφωνα με όσα αυτό υπαγορεύει, μέλη της βασιλικής οικογένειας που συμμετέχουν σε μη βασιλικές εκδηλώσεις δεν πρέπει να τραβούν την προσοχή από τα γεγονότα καθαυτά, γι’ αυτό και ο πρίγκηπας Harry προτίμησε να μη συνοδεύεται από την αγαπημένη του, καθώς αυτό θα ήταν αρκετό ώστε τα φλας να επικεντρωθούν σε αυτό το ζευγάρι και όχι στους νεόνυμφους.

Τα Μέσα συμπληρώνουν πως γι’ αυτό το λόγο, κατά πάσα πιθανότητα, η Kate Middleton δεν ήταν παράνυφη της αδερφής της, για να μην “κλέψει” την προσοχή.

Κεντρική Φωτογραφία: Evan Agostini/AP