CELEBRITIES

Η Amy Pickerill θα είναι η προσωπική γραμματέας της Meghan Markle

AP Photo/Frank Augstein

Νοικιάζεις σπίτι. Το πρώτο πράγμα που κάνεις ποιο είναι; Έστω ένα στρώμα για ξαπλώνεις το κορμί σου. Κατά αναλογία η κάλυψη της θέσης της προσωπικής γραμματέως της Meghan Markle ήταν εξίσου σημαντική. Η Amy Pickerill πήρε τη θέση, μην σκέφτεσαι να στείλεις βιογραφικό.

Η 32χρονη είναι γνώριμη στην οικογένεια αφού δούλευε δίπλα στον William την Kate και τον Harry. Αμέσως μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα το πόστο της άλλαξε. Εμείς την είδαμε στο πρόσφατο ταξίδι του Harry και της Meghan στο Εδιμβούργο.

 

Η Pickerill αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο του Nottingham το 2007 και λίγο αργότερα έκανε μεταπτυχιακό στο Βroadcast Journalism. To 2009 ξεκίνησε να εργάζεται και ασχολήθηκε με τις δημόσιες σχέσεις στην Βασιλική Τράπεζα της Σκωτίας.

Το 2014 μετακόμισε στο Μανχάταν και μετά στη Νέα Υόρκη όπου και δούλεψε στον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων. Σχεδόν ένα χρόνο αργότερα επέστρεψε στη Βασιλική Τράπεζα της Σκωτίας, αυτή τη φορά ως επικεφαλής του τμήματος από το οποίο ξεκίνησε.

Το 2016 θα την βρει στο γραφείο επικοινωνίας που ασχολείται αποκλειστικά με τον Πρίγκιπα William, την Kate Middleton και τον Πρίγκιπα Harry.

H Pickerill θα είναι υπεύθυνη της προετοιμασίας της Meghan μέχρι το γάμο ώστε να είναι έτοιμη να γίνει και επίσημα μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Το δεξί χέρι της Meghan θα παραλαμβάνει τα δώρα, τα λουλούδια και οτιδήποτε αφορά το στέμμα και τις δημόσιες εμφανίσεις της ενώ θα οργανώνει το προσωπικό της πρόγραμμα εντός και εκτός χώρας.

 

Κεντρική Φωτογραφία: AP Photo/Frank Augstein