CELEBRITIES

Ματθίλδη Μαγγίρα: Η τρυφερή υποδοχή της κόρης της στην Ελλλάδα

ndp

Αυτή ήταν η πρώτη χρονιά που η Ματθίλδη Μαγγίρα πέρασε χωρίς να μοιράζεται την καθημερινότητά της με την κόρη της Λήδα. Η 16χρονη κόρη της φοιτά πλέον σε σχολείο της Αμερικής, όπου ζει μόνιμα ο πατέρας της Alex. Όπως καταλαβαίνεις η επιστροφή της στην Ελλάδα για το καλοκαίρι έφερε μεγάλη χαρά στην ηθοποιό που μοιράστηκε μια τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της για να την καλωσορίσει.

«Επιτέλους ήρθε η Λήδα. Για καλοκαίρι και πάλι μαζί!!!» έγραψε η ευτυχισμένη μαμά ανεβάζοντας τη φωτογραφία τους στο Instagram.

 

«Επειδή το εκπαιδευτικό σύστημα στην Ελλάδα δεν μου αρέσει τόσο, έχω αποφασίσει να πάω στη Νέα Υόρκη σε κάποιο καλλιτεχνικό σχολείο, για να μπορέσω να ακολουθήσω το όνειρό μου και να γίνω ηθοποιός, τραγουδίστρια και performer. Ό,τι είναι και η μαμά μου» ειχε πει η μικρή Λήδα σε συνέντευξή της στο People, ενώ η μητέρα της απαντούσε στο ενδεχόμενο να την ακολουθήσει στο εξωτερικό κάποια στιγμή. «Εννοείται πως θα ήθελα να την ακολουθήσω, αλλά αν δεν μας βγει, θα πηγαινοέρχομαι, όπως τόσα χρόνια πηγαινοέρχεται και ο μπαμπάς της. Έχω κάνει αρκετή δουλειά θεωρώ όλα αυτά τα χρόνια, οπότε της έχω εμπιστοσύνη. Ξέρω το παιδί μου και δεν θα την απέτρεπα από το να ακολουθήσει την πορεία που ονειρεύεται στη ζωή της εξαιτίας δικών μου εγωισμών», είχε πει η ίδια έναν χρόνο πριν η κόρη της φύγει.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency