CELEBRITIES

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Μίλησε για τις φήμες χωρισμού από τη Μαίρη Συνατσάκη

NDP

Πριν από 1,5 εβδομάδα γράφτηκε για πρώτη φορά ότι η Μαίρη Συνατσάκη και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης δεν είναι πια μαζί. Οι δυο τους δεν έχουν μέχρι στιγμής επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση του χωρισμού, αντίθετα προτιμούσαν να κρατούν στάση σιγής για την προσωπική τους ζωή, καθώς έτσι κι αλλιώς ήταν φειδωλοί στις δηλώσεις τους και κατά τη διάρκεια της σχέσης τους. Όλα αυτά μέχρι που ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης παραχώρησε συνέντευξη στον Γιάννη Πουλόπουλο και στο ένθετο Page 2 της εφημερίδας Νέα Σελίδα.

«Είτε ισχύουν είτε όχι, αυτές οι φήμες δεν είναι κάτι που θα σχολιάσω. Το τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή αφορά μόνο σε εμένα και στη σύντροφό μου και δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτά. Έχω μιλήσει όσο το δυνατόν λιγότερο για τη σχέση μου με τη Μαίρη και δεν έχω σκοπό να πω περισσότερα τώρα» απάντησε ο ηθοποιός για τα δημοσιεύματα που αναφέρθηκαν στον χωρισμό τους.

«Ενοχλήθηκες όταν η σχέση σας δημοσιοποιήθηκε;» τον ρωτά στη συνέχεια ο δημοσιογράφος κι εκείνος απαντά: «Ναι, γιατί μπήκα σε έναν κόσμο που δεν ήξερα. Και συνεχίζω να μην καταλαβαίνω τον λόγο που η προσωπική μου ζωή απασχολεί κάποιους. Προσπάθησα να το κάνω παραπέρα». Ο δημοσιογράφος στην συνέχεια τον ρωτά αν η Μαίρη συνεχίζει να είναι πηγή έμπνευσης για εκείνον όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν. «Η Μαίρη είναι άνθρωπος που με εμπνέει. Δεν μπορεί να έχεις σχέση με έναν άνθρωπο και να μην σε εμπνέει» σημειώνει ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης με τον Γιάννη Πουλόπουλο να αναφέρεται στη συνέχεια στον Ενεστώτα χρόνο που χρησιμοποίησε.

«Γιατί προσπαθείς να με κάνεις να μιλήσω για κάτι που δεν θέλω; Ειλικρινά, δεν πιστεύω ότι απασχολεί κανέναν το τι κάνουμε στην προσωπική μας ζωή η Μαίρη κι εγώ, εκτός ίσως από μερικούς αργόσχολους που δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν» έρχεται η απάντηση του ηθοποιού ο οποίος ξεκαθάρισε ότι «πολύ άνετα» θα μπορούσε να συνεργαστεί με τη Μαίρη Συνατσάκη στο θέατρο.

Χωρισμός, κρίση, ή τίποτα; Τα λεγόμενα του Σπύρου Χατζηαγγελάκη πρόδωσαν όσο το δυνατόν λιγότερα για την κατάσταση μεταξύ του ζευγαριού, αφήνοντας μας να ευχόμαστε για το καλύτερο.

Εντωμεταξύ η Μαίρη Συνατσάκη είχε παράλληλα με τις φήμες να αντιμετωπίσει και  πραγματικά εμπόδια αφού τις τελευταίες ημέρες ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram έχει εξαφανιστεί. Η ίδια με ένα insta story μέσω του λογαριασμού της εταιρείας της επανεμφανίστηκε και διαβεβαίωσε τους fan της ότι έχει μπει σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να διορθώσει την κατάσταση.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency