CELEBRITIES

Η Μαριέττα Χρουσαλά με μπικίνι στις Μπαχάμες λίγο πριν γεννήσει

Η Μαριέττα Χρουσαλά είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί. Αυτό δεν της απαγορεύει να κάνει τις βόλτες στις εξωτικές παραλίες στις Μπαχάμες και να φορά το μπικίνι της. Μάλιστα, η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνει την πλάτη της. Καταλαβαίνεις εσύ πως σε λίγες μέρες θα γεννήσει;

Grateful#happythanksgiving#love#family#amazing#blessed

A post shared by Marietta Chrousala (@mariettachrousala) on

 

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο EΓΩ! Weekly είχε μιλήσει για τον ευτυχισμένο γάμο της με τον Λέοντα Πατίτσα αλλά και το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού.

”Δεν αποκλείουμε τίποτα γιατί είμαστε νέοι ακόμη και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Πάντως νομίζω ότι θα το σκεφτόμασταν. Τα παιδιά εξάλλου είναι ευτυχία! (…) Έχω έναν ευτυχισμένο γάμο, αλλά δεν ξέρω το μυστικό. Υποθέτω πως κρύβεται μέσα στην αγάπη, στο σεβασμό και την αλληλοκατανόηση. Είμαι πολύ τυχερή που βρήκα έναν άνθρωπο που μου τα προσφέρει όλα αυτά. Βέβαια καλό είναι αυτή την ερώτηση να μου την κάνεις έπειτα από χρόνια, καθώς τότε σίγουρα θα έχω απάντηση γιατί η ευτυχία σε ένα γάμο δεν πρέπει να είναι εφήμερη, αλλά να έχει διάρκεια”.

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency