CELEBRITIES

To “All I want for Christmas” εξακολουθεί να είναι χρυσωρυχείο για τη Mariah Carey

Μπορεί να έχουν περάσει 23 ολόκληρα χρόνια από την κυκλοφορία του τραγουδιού ''All I want for Christmas'', η Mariah Carey, όμως, εξακολουθεί να κερδίζει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια από τα δικαιώματα του τραγουδιού κάθε χρόνο.

Το κομμάτι σε μουσική και στίχους Mariah Carey και Walter Afanasieff αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα δημοφιλέστερα χριστουγεννιάτικα τραγούδια όλων των εποχών, καθώς όχι μόνο δεν ξεχάστηκε ποτέ, μα συνεχίζει να παίζεται ανελλιπώς κάθε χρόνο, με τους δημιουργούς του να μη σταματούν να μετρούν κέρδη.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2017, τα διεθνή Μέσα αποκάλυψαν το ποσό που κερδίζει η τραγουδίστρια ετησίως από τα δικαιώματα του τραγουδιού της. Για τι χρήματα μιλάμε; Την περασμένα χρονιά, η ίδια πρόσθεσε στον λογαριασμό της 425.000 δολάρια, χωρίς να υπολογίζονται τα έξτρα έσοδα από τις φορές που η καλλιτέχνις το ερμηνεύει live σε κάποια εκδήλωση.

Και αν το ποσό αυτό σας φαίνεται εξωφρενικό, τι θα λέγατε αν μαθαίνατε πόσα χρήματα αξίζουν τα δικαιώματα για το πιο ”κερδοφόρο” χριστουγεννιάτικο τραγούδι του κόσμου που δεν είναι άλλο από το ”Merry Xmas Everybody” των Slade;

Σύμφωνα με όσα έχουν βγει στη δημοσιότητα, οι δημιουργοί του κερδίζουν περίπου 567.000 δολάρια κάθε χρόνο, με την επιτυχία να μην έχει τέλος.

Αυτές είναι επιχειρήσεις…