CELEBRITIES

Η καλλονή κόρη των Βοσκόπουλου – Γκερέκου θέλει να γίνει ηθοποιός και μιλάει γι’ αυτό

ndp

Η 17χρονη κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου, Μαρία, κερδίζει την προσοχή των φωτογράφων σε κάθε της εμφάνιση στο πλευρό των διάσημων γονιών της. Και μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις που της έχουν κάνει οι δημοσιογράφοι είναι αν θα ακολουθήσει τον δικό τους δρόμο και θα ασχοληθεί με την Τέχνη. Η απάντησή της, τώρα που μεγάλωσε είναι ένα ηχηρό «ναι», το οποίο λέει για πρώτη φορά σε συνέντευξή της στο περιοδικό People.

«Μεγάλωσα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον με πολλή αγάπη για τις τέχνες, οπότε αναπόφευκτα ήρθα σε επαφή από μικρή με το τραγούδι και την υποκριτική και φυσικά μου άρεσαν». Η αγάπη της για την τέχνη μεγάλωσε ακόμα περισσότερο όταν ξεκίνησε από πολύ νωρίς να ασχολείται με το θέατρο και κάπως έτσι η Μαρία Βοσκοπούλου επικεντρώθηκε στην υποκριτική. «Ξεκίνησα από μικρή να πηγαίνω σε μια ερασιτεχνική θεατρική ομάδα και τα τελευταία χρόνια στη θεατρική ομάδα του σχολείου» σημειώνει η Μαρία Βοσκοπούλου και συμπληρώνει: «Σκοπός μου είναι πρώτα να μπω στο πανεπιστήμιο και μετά να φοιτήσω σε δραματική σχολή».  Εκτός από μαθήματα υποκριτικής η ίδια καλλιεργεί με τον ίδιο τρόπο και τη φωνή της. Αν και ξεκάθαρα θέλει να γίνει ηθοποιός η ίδια απαντά στο αν θα ασχοληθεί ποτέ με το τραγούδι: ««Όλα μπορούν να συμβούν, αλλά προτιμώ να εκφράζεται το τραγούδι μέσα από την υποκριτική».

Η ίδια είναι αχώριστη με τους γονείς της με τους οποίους έχει μια πολύ τρυφερή σχέση. Η αγάπη και η αλληλοστήριξη που μοιράζονται οι τρεις τους έγινε φανερή ξανά και πολύ πρόσφατα όταν μητέρα και κόρη βρέθηκαν στην Γλυφάδα για να παρακολουθήσουν και να στηρίξουν τον Τόλη Βοσκόπουλο σε μεγάλη συναυλία του στην 3η Μαρίνα της περιοχής.

ndp

 

Όσο για την αναπόφευκτη σύγκριση με τη μητέρα της που πριν ασχοληθεί με την πολιτική ήταν μία από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες ηθοποιούς η Μαρία σημειώνει: «Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω σκεφτεί. Για μένα η μητέρα μου είναι απλά και ουσιαστικά η μητέρα μου. Σέβομαι ό,τι έχει κάνει η μαμά μου αλλά θεωρώ ότι είμαι διαφορετική προσωπικότητα και θα ήθελα να ακολουθήσω τα δικά μου βήματα».

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency