CELEBRITIES

Μαρία Μπακοδήμου – Φώτης Σεργουλόπουλος: Υπάρχει τελικά ένταση στις σχέσεις τους;

NDP

Για τις σχέσεις της με τον άλλοτε τηλεοπτικό της παρτενέρ Φώτη Σεργουλόπουλο ρωτήθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο People η Μαρία Μπακοδήμου, καθώς στο παρελθόν δημοσιεύματα τους ήθελαν ακόμη και να μη μιλούν πλέον μεταξύ τους. Η παρουσιάστρια έδωσε τη δική της απάντηση για το αν υπάρχει ένταση στη σχέση τους.

«Με τον Φώτη, αν και είχαν γραφτεί διάφορες ανακρίβειες για τη σχέση μας, είμαστε καλά. Έχουμε ζήσει μια ζωή μαζί. Έχει βαφτίσει τον Άρη, το μικρότερο γιο μου, κι εγώ τον Γιώργο. Ήμασταν οικογένεια και εξακολουθούμε να είμαστε. Το γεγονός πως δεν συνεργαζόμαστε αυτή τη στιγμή δεν αλλάζει στο παραμικρό τη σχέση μας» σημείωσε η παρουσιάστρια του Power of Love.

«Δεν το συζητήσαμε ιδιαίτερα πριν ξεκινήσει, καθώς όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Καταφέραμε να συναντηθούμε, αν και βιαστικά, ένα από τα μετρημένα Σαββατοκύριακα που ήρθα στην Αθήνα. Είδα τον Φώτη και είπαμε τα νέα μας. Αν είχε να μου πει πως κάτι δεν του αρέσει, θα μου το έλεγε. Δεν μου είπε, όμως, κάτι», απάντησε για το αν ο Φώτης Σεργουλόπουλος της είπε τη γνώμη του για την εκπομπή που παρουσιάζει ενώ σε ό,τι αφορά μια μελλοντική συνεργασία τους στην τηλεόραση αποκρίθηκε αινιγματικά: «Ο κύκλος έκλεισε, αλλά μπορεί να ανοίξει ένας άλλος».

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency