CELEBRITIES

Η Μαρία Μπακοδήμου στην πιο αποκαλυπτική της φωτογράφηση

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι μία από τις πιο αγαπημένες μας τηλεοπτικές παρουσίες. Πολύ θα την θέλαμε για φίλη μας γιατί εκτός από άνθρωπος αλέγρος, τα λέει ωραία και πάνω απ' όλα με ειλικρίνεια. Στο τελευταίο τεύχος του Down Town που κυκλοφορεί, η Μαίρη μίλησε για τον χωρισμό της, τις σχέσεις, την τηλεόραση, τους γιους της, για όλα γενικώς. Η συνέντευξη πλαισιώθηκε από την πιο sexy φωτογράφηση που έχει κάνει ποτέ. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.

 

Μεταξύ άλλων η Μαρία Μπακοδήμου είπε τα εξής:

Για τον χωρισμό της: “Ο χωρισμός δεν είναι πρόσφατος, έχει γίνει από τον Σεπτέμβριο. Καταρχάς, ο χωρισμός είναι συμβολικός. Τελειώνει μία σχέση σε μια συγκεκριμένη μορφή της. Ο χωρισμός μπορεί να φέρει αναγέννηση σε μία σχέση, να την κάνει να μετατραπεί σε κάτι άλλο”.

Για τον πρώην σύντροφό της: “Τον Τίμο τον αγαπώ και τον εκτιμώ, οπότε χαίρομαι να ανακαλύπτω μαζί του νέους τρόπους για να ζούμε μαζί. Όταν αγαπάς κάποιον, δεν χάνεσαι. Αλλάζει η μορφή της σχέσης σε κάτι άλλο και αυτό είναι κομμάτι της ωριμότητας που έχω πια. Είναι μια σχέση που έχει σεβασμό, αγάπη, φιλία… Στις προηγούμενες σχέσεις μου δεν υπήρχαν αυτά και γι’ αυτό δεν μιλάω με κανέναν πρώην μου, εκτός από τον πατέρα των παιδιών μου, βέβαια”.

Για την τηλέοραση: ” Έκανα τηλεόραση 17 χρόνια. Μέσα σ’ αυτή την πορεία μεγάλωσα, ωρίμασα, άλλαξα εικόνα για τη ζωή, προτεραιότητες, άλλαξε ο κόσμος και ένιωθα ότι είχα μείνει στάσιμη”.

 

Πηγή & Φωτογραφίες: Down Town