CELEBRITIES

Μαρία Κορινθίου: Η αλλαγή στο σώμα της μετά το Dancing With The Stars

NDP

Η Μαρία Κορινθίου ολοκλήρωσε την συμμετοχή της στο Dancing With The Stars την περασμένη Παρασκευή. Χόρεψε, διασκέδασε, κρίθηκε, και αποχώρησε έχοντας βάλει τις καθημερινές προπονήσεις και την εντατική άσκηση στη ζωή της και βέβαια είδε τα αποτελέσματα αυτής της άσκησης στο σώμα της.

«Η αυτοπεποίθηση σε μία γυναίκα είναι και η κρυφή δύναμη και ομορφιά της!» έγραψε η Μαρία Κορινθίου δημοσιεύοντας την τελευταία της φωτογραφία στο Instagram, φανερώνοντας όχι μόνο το «μυστικό» που μας κάνει να τη βλέπουμε πάντα όμορφη, σε κάθε φάση της ζωής της αλλά και τη γράμμωση που απέκτησε μετά τη συμμετοχή της στο Dancing With The Stars.

 

Φυσικά τον ρόλο της έχει παίξει και ο ρόλος της ως Μαρίνα στην παράσταση Γοργόνες και μάγκες αφού και εκεί τα χορευτικά μέρη της παράστασης είναι απαιτητικά.

 

Το περασμένο καλοκαίρι, μακριά από τη σκηνή, τις πρόβες και το φιλανθρωπικό show χορού του ΑΝΤ1 το σώμα της ηθοποιού φάνταζε πολύ διαφορετικό. Εμάς μας άρεσε και τότε και τώρα. Εξάλλου όπως είπε και η ίδια η Μαρία, η αυτοπεποίθηση είναι η κρυφή μας δύναμη. Και η Μαρία διαθέτει πολλή από αυτήν.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency