CELEBRITIES

Ο Μάνος Παπαγιάννης παίρνει για πρώτη φορά θέση: “Δεν έγινε έτσι το περιστατικό”

NDP Photo Agency

Η Σοφία Παυλίδου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στα επείγοντα μετά τη φερόμενη επίθεση (σωματική και λεκτική) που δέχθηκε από τον συμπρωταγωνιστή της Μάνο Παπαγιάννη στο θέατρο Χυτήριο. Εκείνη μίλησε από την πρώτη στιγμή και περιέγραψε όσα συνέβησαν στο καμαρίνι ενώ ο ηθοποιός εμφανίστηκε αμήχανος μπροστά τις κάμερες που τον περίμεναν έξω από το θέατρο χωρίς να κάνει κάποια σχετική δήλωση.

Το Πρωινό του ΑΝΤ1 επικοινώνησε μαζί του αλλά εκείνος δε θέλησε να μιλήσει δημόσια καθώς τα πράγματα έχουν πάρει τη νομική οδό και ο δικηγόρος του δεν του επιτρέπει κάτι τέτοιο.

Η Φαίη Σκορδά ανακοίνωσε on air πως τη ενημέρωσαν οι συνεργάτες της για την επικοινωνία του ηθοποιού, σημειώνοντας: «Μίλησαν με το Μάνο Παπαγιάννη. Δεν μπορεί να μιλήσει γιατί δεν του επιτρέπει ο δικηγόρος του. Ο Παπαγιάννης λέει ότι δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο. Πως δεν έγινε έτσι το περιστατικό και ότι έχει στεναχωρηθεί και με εμένα που έχουμε συνεργαστεί μέσα από τις εκπομπές και υιοθετούμε την άποψη αυτή. Εγώ όμως θέλω να πω ότι για κανένα λόγο ένας άντρας δεν σηκώνει χέρι».

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency