CELEBRITIES

Μάνια Ντέλου: Η κούκλα κόρη της ακολουθεί επάξια τα βήματά της στο μόντελινγκ

ndp

Η Μάνια Ντέλου έγινε γνωστή στο κοινό το 1993, όταν στέφθηκε Μις Ελλάς στον διαγωνισμό ομορφιάς του ΑΝΤ1 εκείνη τη χρονιά. Η ίδια εγκατέλειψε γρήγορα το μόντελινγκ, σε ηλικία 22 ετών, και αφιερώθηκε στην οικογένειά της, ανακαλύπτοντας παράλληλα τη νέα της μεγάλη αγάπη, τη ζαχαροπλαστική που υπηρετεί τα τελευταία χρόνια.

Το «μικρόβιο» ωστόσο της μόδας και της ομορφιάς μεταδόθηκε στην 14χρονη κόρη της Κατερίνα που πρόσφατα συμμετείχε σε καμπάνια για τον οίκο Tommy Hilfiger. Η μαμά της ήταν βέβαια εκεί και κατέγραψε backstage στιγμιότυπα από την φωτογράφιση, τα οποία μοιράστηκε στη συνέχεια μέσω των Instagram Stories της.

 

 

Μητέρα και κόρη όπως θα δεις στις παρακάτω φωτογραφίες από τον διαγωνισμό ομορφιάς της δεκαετίας του ’90 όταν η Μάνια κατέκτησε τον τίτλο της. μοιράζονται δύο μεγάλα κοινά, την καλλίγραμμη σιλουέτα και το λαμπερό και μεγάλο χαμόγελό τους.

Η Μάνια Ντέλου έχει ακόμα έναν γιο, τον δίδυμο αδερφό της Κατερίνας, Αλέξανδρο. Τα δύο παιδιά είναι καρπός του γάμου της με τον επιχειρηματία Γρηγόρη Σαράντη.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency