CELEBRITIES

“Mamma Mia”, η Meryl Streep είναι πράγματι συγγενής με την Lily James που υποδύεται το νεανικό εαυτό της στην ταινία

APimages

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Μπορεί η λατρεμένη Meryl και το cast της δεύτερης ταινίας του "Mamma Mia! Here We Go Again" να μην πραγματοποίησαν τα γυρίσματα στην Ελλάδα και την ασύγκριτη Σκόπελο, όμως εξακολουθούμε να είμαστε μεγάλοι fan. Και ποιος μπορεί άλλωστε να αντισταθεί στην γοητεία της πολυβραβευμένης με Oscar ηθοποιού, αν δηλαδή δεν ονομάζεται Donald Trump; Για να μην ξεφύγουμε όμως από το θέμα, η δεύτερη ταινία έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους έχοντας βαρύ καθήκον να συναγωνιστεί την επιτυχία της προκατόχου του που εισήλθε στο πάνθεον τον δημοφιλέστερων musical όλων των εποχών. Λίγο μετά την λαμπερή πρεμιέρα, η Lily James αποκάλυψε στους δημοσιογράφους πως όπως όλα δείχνουν, δεν είναι απλά το younger alter ego της Meryl Streep στην ταινία, αλλά και συγγενής της εξ αίματος στην πραγματική ζωή.

Η πρωταγωνίστρια της τελευταίας live action εκδοχής της Χιονάτης της Disney, υποδύεται στο “Mamma Mia” την Donna, δηλαδή τον ρόλο της Meryl Streep, όταν εκείνη έφτανε νεαρή κοπέλα στον μικρό της παράδεισο, το ελληνικό νησί. Βλέπετε στο “Here We Go Again”, οι θεατές αναμένεται να παρακολουθήσουν το καλοκαίρι που η νεαρή Donna γνώριζε τον έρωτα, τον έχανε και προσπαθούσε να βρει παρηγοριά στην αγκαλιά δύο ακόμη ανδρών, όλοι τους υποψήφιοι γονείς της κόρης της. Όπως όλα δέιχνουν, James και Streep μοιράζονται εκτός από τον ίδιο ρόλο και κοινά γονίδια. Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό “Hello”, οι δύο ηθοποιοί έχουν μακρινή συγγένεια. Είναι όπως γράφουν, 9α ξαδέρφια και κατάγονται και οι δύο από το Cambridgeshire της Αγγλίας.

«”Είναι υπέροχο να ακούς πως είσαι συγγενής με οποιονδήποτε τρόπο με αυτό το υπέροχο άτομο. Τι ενθουσιασμός να μαθαίνεις πως εκτός από τα ίδια τζιν, μοιραζόμαστε και τα ίδια γονίδια (οι δύο λέξεις κάνουν παρήχηση στα αγγλικά – jeans – genes» σχολιάζει για το γεγονός η ίδια η Lily James. Άλλωστε, με αφορμή την συνεργασία τους στο “Mamma Mia: Here We Go Again”, η ηθοποιός έχει εκφράσει και στο παρελθόν τον ενθουσιασμό της, λέγοντας πως μόνο στα πιο τρελά της όνειρα θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα χόρευε σε γυρίσματα με την Meryl Streep.

Σε ό, τι αφορά την αποδοχή της ταινίας, πρέπει να τονίσουμε πως ξεπέρασε την πρεμιέρα του prequel, με 14,7 εκατ. την πρώτη ημέρα προβολής της στους κινηματογράφους και 75 εκατ. εισπράξεις διεθνώς την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας στις κινηματογραφικές αίθουσες.