CELEBRITIES

H Madonna εξομολογείται τη σχέση της με τον Michael Jackson

To Carpool αυτής της εβδομάδας μας επιφύλασσε πολλές όμορφες στιγμές, αφού συνοδηγός του James Corden είναι η βασίλισσα της ποπ, Madonna. Στα σχεδόν δεκαπέντε λεπτά του βίντεο, η τραγουδίστρια επιδίδεται σε όλα τα αγαπημένα της χόμπι: τον χορό, το τραγούδι και τις αποκαλύψεις. Κάπου εκεί που νομίζαμε ότι οι εκπλήξεις σταματούν στο Secret Santa του Ladylike, η Madonna αποφάσισε να μας κάνει μερικές ακόμα.

Ανάμεσα στο twerk μέσα στο αυτοκίνητο, το κρέμασμα των ποδιών της από το παράθυρο, την ερμηνεία του Don’t cry for me Argentina, η Madonna αποκαλύπτει στον James Corden και λεπτομέρειες για την σχέση της με τον Michael Jackson. “Είχατε φιληθεί;”, “Φυσικά”, “Εσύ και ο Michael Jackson;”, “Μωρό μου έχω κυκλοφορήσει αρκετά”, “Κανονικό γαλλικό φιλί;”, “Ναι με στόμα και γλώσσα. Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να το πω κάπου, κανείς δε με ρώτησε.””Ποιος έκανε την πρώτη κίνηση;””Αν θες να ξέρεις την αλήθεια, εγώ το έκανα γιατί εκείνος ήταν λίγο ντροπαλός. Παρολ’ αυτά το δέχτηκε με προθυμία. Τον χαλάρωσα με ένα ποτήρι Chardonnay και λειτούργησε θαυμάσια. Δεν το έχω πει ποτέ ξανά αυτό. Μόνο σε έναν φίλο μου.”

Στα απαραίτητα που πρέπει να έχει ένας άντρας για να είναι με τη Madonna είναι η αίσθηση του χιούμορ. Και, πράγματι, πάει πολύς καιρός από τότε που είδαμε την τραγουδίστρια τόσο cool και προσγειωμένη.