CELEBRITIES

5 γυναίκες κατηγορούν τον κωμικό Louis C.K για σεξουαλική παρενόχληση

Μετά τον Harvey Weinstein, τον Kevin Spacey κι άλλους τόσους καλύτερους στο είδος τους που λέγεται αμερικάνικη σόουμπιζ ή κάτι που να την αφορά άμεσα, ένας ακόμα κραταιός σόουμαν κατηγορείται για ανάρμοστη συμπεριφορά όχι από μία, αλλά από 5 γυναίκες. Ο LOUIS C.K, ένας από τους καλύτερους stand up comedians όλων των εποχών.

Ο Louis C.K είναι ο νέος πρωταγωνιστής σ’ αυτό το κακόγουστο αστείο, ένα μπαράζ σκανδάλων, τα οποία έχουν αρχίσει να φυτρώνουν στην επικαιρότητα σαν τα μανιτάρια. Ο κατά κόσμον Louis Székely, ο Αμερικανός κωμικός που θα μείνει στην ιστορία για το ευφυές, κυνικό του χιούμορ κατηγορείται από 5 γυναίκες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ των New York Times για παρενόχληση. Ειδικότερα, οι Dana Min Goodman, Julia Wolov, Julia Wolov, Rebecca Corry και μία ακόμα γυναίκα που αξίωσε να παραμείνει ανώνυμη αναφέρουν πως ο Louis C.K τους ζήτησε να αυνανιστεί ενώπιόν τους.

Οι 2 πρώτες, Dana Min Goodman, Julia Wolov υποστηρίζουν πως στη δική τους περίπτωση συνέβη το 2002, στο Άσπεν. Οι κοπέλες ως μεγάλες θαυμάστριες του κωμικού, πήγαν να τον παρακολουθήσουν στο U.S Comedy Arts Festival. Αργά το βράδυ, όταν το φεστιβάλ τελείωσε και τα μπαρς έκλεισαν, οι 3 τους συνέχισαν στο ξενοδοχείο του. Μπαίνοντας στο δωμάτιο ο Louis C.K τις ρώτησε αν θα μπορούσε να βγάλει το πέος του σε κοινή θέα. Οι καταγγέλλουσες πίστεψαν ότι έκανε πλάκα, ως συνήθως, αλλά εκείνος το εννοούσε, Έβγαλε τα ρούχα του, έμεινε γυμνός κι άρχισε να αυνανίζεται. Παρόμοιες είναι οι ιστορίες και των υπόλοιπων γυναικών. Μάλιστα την καταγγελία της ακτιβίστριας Rebecca Corry, η οποία είχε εμφανιστεί σ’ ένα επεισόδιο μαζί με τον κωμικό έχουν επιβεβαιώσει και η Courtney Cox με τον πρώην σύζυγό της, David Arquette, λέγοντας πως “Αυτό που συνέβη στη Rebecca” σε εκείνο το πλατό ήταν φριχτό”.

Ο εκπρόσωπος του LOUIS C.K έχει ξεκαθαρίσει πως ο πελάτης του δεν πρόκειται να κάνει καμία δήλωση. Τραγική ειρωνεία, η πρεμιέρα της ταινίας του κωμικού με τίτλο “I Love You Daddy”, ήταν προγραμματισμένη για σήμερα. Φυσικά ακυρώθηκε.

Κεντρική φωτογραφία: Greg Allen/Invision/AP