CELEBRITIES

Τα Snapchat των διάσημων

Είναι μια νέα μόδα εδώ και δυο χρόνια. Λίγοι το γνωρίζουν. Αν δεν γνωρίζεις λοιπόν τι είναι, μάθε πως είναι μια νέα εφαρμογή όπου μοιράζεσαι στιγμές μαζί με φίλους- γνωστούς αλλά κι άσχετους (άμα θες) αλλά μόνο μέχρι 10 δευτερόλεπτα. Δηλαδή ανεβάζεις μια φωτογραφία ή βίντεο και επιλέγεις για πόσα δευτερόλεπτα θες την βλέπει ο άλλος( χρονικό όριο μέχρι τα 10).

Επίσης υπάρχει και επιλογή my story, που μπορείς να βάλεις την φώτογραφία ή το βίντεο μέχρι 10 δευτερόλεπτα διάρκεια αλλά να εμφανίζεται για ένα 24ωρο.

Αυτό κάνουν φυσικά οι διάσημοι, γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να μου στέλνουν προσωπικά. Αν και θα έπρεπε, αλλά δεν θα ασχοληθώ με αυτό το πονεμένο θέμα.

Μοιράζονται λοιπόν, στους φαν τους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα τους, κάνοντας μας να ζηλεύουμε!

Εγώ για παράδειγμα ακολουθώ την Πατρίσια Πέρι εδώ και ένα εξάμηνο, την Φουρείρα 2-3 εβδομάδες και την Κylie Jenner και την Βάίτσου Ελένη εδώ και λίγες μέρες.

Θα σου διηγηθώ τις εμπειρίες μου και ότι υλικό μπορώ να αποσπάσω θα το μοιραστώ μαζί σου.

Πατρίτσια Περιστέρη

Η όμορφη ηθοποιός από το Χαρά αγνοείται και το Ρουα ματ, είναι μια από τους συχνότερους χρήστες στο κόσμο του snapchat. Μοιράζεται μαζί μας στιγμές από την Κύπρο και την Αθήνα, ανεβάζει τα γεύματα που τρώει και τα ποτάκια που πίνει. Δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί μαζί μας στιγμές από τα γυρίσματα του Ρουά Ματ( λογικά όσα τις επιτρέπουν) αλλά και φωτογραφίες και βίντεο με τον σύντροφο της( συνήθως στο αυτοκίνητο ή το χωριό του γκρινιάρη Γιώργου-όπως τον αποκαλεί).

Ακόμη η πανέμορφη Πατρίτσια έχει κάνει δυο φορές, αν θυμάμαι καλά μικρή συνέντευξη στο snapchat. Όπου μπορούσες να της στέλνεις ερωτήσεις και απαντούσε βάζοντας τις απαντήσεις της, στο story για να βλέπουν όλοι οι φαν της.

Φαίνεται ξεκάθαρα ότι αγαπά τους φαν της!

17/08/15

Ελένη Φουρείρα

Η σέξι τραγουδίστρια έχει την συνήθεια να ανεβάζει βίντεο με ένα παιδάκι που πρέπει να είναι ανιψιός της, δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά γιατί δεν το έχει διευκρινίσει. Δεν θα μπορούσε να μην μας τραγουδήσει τις επιτυχίες της αλλά και ξένα τραγούδια όπου και λατρεύει.

16-17/08/15

Kylie Jenner- KylizzleMyNizzl

Καλά, για την μικρούλα αυτή δεν ξέρω τι να πρώτοπω. Ανεβάζει βίντεο που πετάει με ελικόπτερο πάνω από την Αμερική, στιγμές στο πλοίο πριν κατέβει στους φαν της αλλά και περιπλανήσεις ανάμεσα τους, που της φωνάζουν Kylie kylie kylie.

16/08/15

 Την Κυριακή που μας πέρασε μάλιστα είχε ανεβάσει την τούρτα των γενεθλίων της ή μάλλον την 20η τούρτα γενεθλίων της και την οικογένεια της, να της τραγουδάει happy birthday.

Ότι και να πω είναι λίγο για την μικρή θεά των Kardashians.

16/08/15

Βαίτσου Ελένη

Η Ελένη, μας έχει δείξει πολλές φορές ότι είναι χαμηλών τόνων, δεν ξέρω αν είναι όντως και στην προσωπική της ζωή αλλά αυτό δείχνει και στα snapchat της. Ανεβάζει συνήθως παραλίες και ποτάκια, δεν έχει δείξει ακόμη το πρόσωπο της σε αντίθεση με τις προηγούμενες celebrities.

 

16-17/08/15

Σου έχω μια λίστα με ξένους celebrities που μπορείς να ακολουθήσεις και να χαζέψεις καθημερινές τους στιγμές:

1. Blake LivelyLivelyBK

2. Chris Brown–  Bpchrisbrown

3. GiGi Hadiddoublegiforce

4.. Miley Cyrusmileycyrus

5. Rihannarihanna

6. Selena Gomez SelenaGomez

7. Ariana Grandeareanuh ή ArianaGrandePrv

8. Jennifer LopezJLobts

9. Jason Deruloderulo_jason  ( Εδώ και μια μέρα τον ακολουθώ)

17/08/15

10.David Guetta- davidguettaoff ( Εδώ και μια μέρα τον ακολουθώ)

17/08/15