CELEBRITIES

Jennifer Lopez: Το πραγματικό της κορμί μέσα από μία φωτογραφία. Υποκλινόμαστε.

AP

Η Jennifer Lopez δεν θεωρείται τυχαία μία από τις ωραιότερες γυναίκες αυτού του πλανήτη. Τη δόξα της την κέρδισε με το σπαθί της και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως τόσα χρόνια μετά εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή.

Όμορφη, εντυπωσιακότατη και με ένα κορμί που δε μπορείς να μην σχολιάσεις, το κορίτσι από το Block που έκανε μόδα της καμπύλες δε διστάζει να τσαλακωθεί (όσο μπορεί να τσαλακωθεί μια Jennifer δηλαδή) με φωτογραφίες από την καθημερινότητά της στις οποίες τη βλέπουμε να ποζάρει με φόρμες, αχτένιστη και χωρίς μακιγιάζ.

Αυτή τη φορά μας έκανε να τη χειροκροτήσουμε για άλλο λόγο. Η Λατίνα star ανήρτησε στο Instagram της μια φωτογραφία από τα παρασκήνια μιας νέας φωτογράφισης την οποία γνωρίζει καλά πως οι δημοσιογράφοι θα μπορέσουν αργότερα να συγκρίνουν με το τελικό αποτέλεσμα που θα δημοσιευθεί σε μερικές ημέρες ως ”πριν και μετά το Photoshop”.

Και η συγκεκριμένη λήψη θα είχε πολλά να αποκαλύψει, μιας και η Jennifer φορά κορμάκι και κολάν σε μαύρο χρώμα που ελάχιστες ατέλειες θα μπορούσαν να κρύψουν. Επιπλέον, η στάση του σώματός της και το background καθιστούν σαφές πως το ρετούς από την ίδια θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να μην αφήσει σημάδια.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι βλέπουμε μπροστά μας μια φωτογραφία που η JLo γνωρίζει καλά πως σε λίγο καιρό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί εναντίον της. Αλλά όπως φαίνεται, αυτό το κορμί δεν χωρά πλέον αμφισβήτηση…