CELEBRITIES

Jennifer Lopez: Μοιράστηκε τη δική της εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης

AP Images

Η Jennifer Lopez έχει ουκ ολίγες φορές δείξει την κοινωνικά ευαίσθητη πλευρά της. Πρόσφατα συγκέντρωσε 35 εκατομμύρια δολάρια, με τον πρώην σύζυγό της Marc Anthony, για τα θύματα τυφώνα στο Πουέρτο Ρίκο, ενώ έχει εκφραστεί υπέρ των κινημάτων #MeToo και Time's Up. Μάλιστα όταν πρόσφατα χρειάστηκε να εκφωνήσει λόγο στο Πουέρτο Ρίκο ντύθηκε στα μαύρα για να υποστηρίξει τις γυναίκες που την ίδια ώρα πόζαραν στα μαύρα στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών. Και τώρα ένωσε πραγματικά τη φωνή της με την δική τους δημοσιοποιώντας τη δική της #MeToo στιγμή.

Σε συνέντευξή της στο Harper’s Bazaar η 48χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός παραδέχτηκε ότι δεν έχει τις ίδιες εμπειρίες με τις γυναίκες που έχουν μοιραστεί συγκλονιστικές ιστορίες, ωστόσο κάποια στιγμή στην αρχή της καριέρας της ένας σκηνοθέτης της ζήτησε κάτι που η ίδια ένιωθε λάθος. Η Jennifer Lopez εκτός από την εμπειρία της μοιράστηκε και ένα εντυπωσιακό βίντεο από την φωτογράφισή της στο Instagram.

 

“above the rooftops…that’s where you’ll find me….”

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις

«Αν μου έχει πει σκηνοθέτης να βγάλω τη μπλούζα μου και να δείξω το στήθος μου; Ναι μου έχει συμβεί. Αλλά το έκανα; Όχι, δεν το έκανα. Όταν αντέδρασα σε αυτό, ήμουν τρομοκρατημένη. Θυμάμαι την καρδιά μου να χτυπά τρομερά δυνατά, καθώς σκεφτόμουν: Μα τι κάνω; Αυτός ο άνθρωπος με προσλαμβάνει!» είπε η Jennifer Lopez που εξήγησε ότι μπορεί να ήταν στο ξεκίνημά της αλλά ήξερε μέσα της ότι η συμπεριφορά του σκηνοθέτη: «Δεν ήταν σωστή». «Νομίζω ότι στο τέλος το Μπρονξ μίλησε μέσα μου και είπε: Μπα, δεν θα το ανεχτούμε αυτό».

Η Jenny from the block που έχει εξελιχθεί σε μία υπερδύναμη της μουσικής βιομηχανίας και όχι μόνο μίλησε στην ίδια συνέντευξη και για τον σύντροφό της, δηλώνοντας πως πιστεύει στον γάμο και θέλει να γεράσει με κάποιον σε μία αποκλειστική σχέση, αλλά δεν πρόκειται να τον πιέσει για το θέμα «γάμος». «Είναι καλή σχέση, είναι υγιής. Επικοινωνούμε καλά. Καταλαβαίνουμε ο ένας τη ζωή του άλλου με τρόπο που άλλοι δεν θα μπορούσαν να την καταλάβουν. Και οι δύο μπήκαμε στον δημόσιο βίο από τα 20 μας και πετύχαμε πάρα πολλά από την αρχή. Κι αυτό επηρεάζει κάθε πτυχή της ζωής σου» σημείωσε η Jennifer Lopez.

 

Κεντρική Φωτογραφία: AP Images