CELEBRITIES

10 διάσημες εξομολογήσεις για το σεξ

Joel Ryan/Invision/AP, File

Το σεξ δεν είναι ταμπού για αυτό και οι διάσημοι αυτού εδώ του κόσμου μιλούν για αυτό ανοιχτά και δίνουν λεπτομέρειες της σεξουαλικής τους ζωής. Να μην ξέρεις πότε είχε τον πρώτο του οργασμό ο George Clooney και πώς καταφέρνει η Jane Fonda να είναι απαστράπτουσα;

George Clooney

Chris Pizzello/Invision/AP

Chris Pizzello/Invision/AP

«Πιστεύω πως ο πρώτος μου οργασμός ήρθε καθώς σκαρφάλωνα σε ένα σχοινί όταν ήμουν 6 ή 7 ετών. Θυμάμαι να φτάνω στην κορυφή του σχοινιού, να κρέμομαι απ’ αυτό και να σκέφτομαι ‘Θεε μου πόσο τέλεια νιώθω’.»

Robert Downey Jr.

Jordan Strauss/Invision/AP

Jordan Strauss/Invision/AP

«Αυνανιζόμουν συνεχώς και ήταν το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσα να κάνω. Χρησιμοποίησα αυτό το όργανο και το αξιοποίησα όσο του έπρεπε.»

Chrissy Teigen

Richard Shotwell/Invision/AP

«Είμαστε ανοιχτοί σε πράγματα. Μας αρέσει να ερωτοτροπούμε δημόσια. Όταν πηγαίνουμε σε ένα εστιατόριο ο John (Legend) τρελαίνεται όταν φοράω φόρεμα επειδή μπορεί να χαϊδεύει τους μηρούς μου. Θα μου άρεσε να βλέπω περισσότερα παντρεμένα ζευγάρια να το κάνουν αυτό.»

Cameron Diaz

Evan Agostini/Invision/AP

  Evan Agostini/Invision/AP

«Σεξουαλικότητα και αγάπη είναι δυο διαφορετικά πράγματα μεταξύ τους. Μπορεί μια γυναίκα να με ελκύει σεξουαλικά όμως αυτό δεν σημαίνει πως είμαι και ερωτευμένη μαζί της. Εάν με ενδιαφέρει καθαρά σεξουαλικά να πάω με γυναίκα, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είμαι και λεσβία.»

Kim Cattrall

Arthur Mola/Invision/AP

Arthur Mola/Invision/AP

«Δεν υπάρχει λόγος να νιώθουμε ηττημένοι στα 40, στα 50 ή ακόμα και στα 60 μας. Μετά το δεύτερο μισό της ζωής μου και ειδικά μετά τα 40 κάνω το καλύτερο σεξ της ζωής μου.»

Jane Fonda

Eric Jamison/Invision/AP

 Eric Jamison/Invision/AP

«Το πώς δείχνω οφείλεται κατά 10% στον πλαστικό χειρουργό, κατά 30% στα καλά γονίδιά μου, κατά 30% στον τρόπο που ζω και κατά 30% στο καλό σεξ που ποτέ δεν σταμάτησα να κάνω.»

Rihanna

Jordan Strauss/Invision/AP

«Το σεξ είναι τέχνη. Δεν γνωρίζει όρια και πρέπει. Μου αρέσει να πειραματίζομαι, να δοκιμάζω ό,τι πιο extreme και να ενδίδω στους πειρασμούς. Θα μπορούσες να με χαρακτηρίσεις sex freak.»

Angelina Jolie

Vianney Le Caer/Invision/AP

Vianney Le Caer/Invision/AP

«Έχω ακούσει ανθρώπους να λένε ότι το σεξ κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης δεν είναι καλό για την σεξουαλική ζωή. Εγώ πιστεύω ότι ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Είναι τέλειο, γιατί σε κάνει πολύ πιο δημιουργικό παρτενέρ.»

Beyonce

 

«Θα ήθελα να κάνω σεξ στο Λούβρο ή κάτω από την Αψίδα του Θριάμβου. Το Παρίσι είναι μια όμορφη, ερωτική πόλη.»

Jada Pinkett Smith

Arthur Mola/Invision/AP

 Arthur Mola/Invision/AP

«Σκέψου μέρη εκτός σπιτιού που νιώθεις άνετα να κάνεις σεξ. Κάνε τη γραμματέα του, σταματήστε με το αμάξι στην άκρη του δρόμου. Απλά κάντε αλλαγές και η σεξουαλική σας ζωή δε θα είναι ποτέ ανιαρή.»

 

Κεντρική Φωτογραφία: Joel Ryan/Invision/AP, File