CELEBRITIES

Βάσω Λασκαράκη: Ο Λευτέρης Σουλτάτος δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της από τις διακοπές τους

Instagram/Vasolaskaraki

Η Βάσω Λασκαράκη και ο γοητευτικός σεφ Λευτέρης Σουλτάτος μοιράζονται μια μεγάλη αγάπη, τα ταξίδια. Οι δυο τους από την αρχή της σχέσης τους έχουν βρεθεί πολλές φορές μαζί σε όμορφα μέρη της Ευρώπης και της Ελλάδας κι αυτή τη φορά στο πλάνο των ταξιδιών τους μπήκε η συγκλονιστική Αστυπάλαια. Το ζευγάρι μπορεί να μην έχει τοποθετηθεί δημόσια για την σχέση του, αλλά δεν κρύβουν πώς περνούν χρόνο μαζί. Μάλιστα πριν λίγο καιρό ήρθαν και τα πρώτα τους Insta Stories με αναφορές του ενός στον άλλο. Αυτή τη φορά ήρθε η στιγμή για μια πρώτη δημόσια ανάρτηση από πλευράς του σεφ.

«Θα παίξουν τα νεύρα της πιστεύετε;» ρώτησε δημοσιεύοντας την φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη, στην οποία ποζάρει με ένα τεράστιο ποτήρι καφέ και εντελώς φυσικό look. Η χαρά των διακοπών είναι αποτυπωμένη στο πλευρό της ηθοποιού και σίγουρα σε αυτό συμβάλλει το γεγονός ότι πόζαρε στον φακό του συντρόφου της.

 

Η ίδια δημοσίευσε επίσης μία φωτογραφία της από το νησί όπου το χωρίς μακιγιάζ πρόσωπό της με τις φακίδες και το μαύρισμα από τον ήλιο θα μπορούσε να είναι ο ορισμός της καλοκαιρινής φυσικής ομορφιάς. Ή και το look του έρωτα.

 

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Vasolaskaraki