CELEBRITIES

Η Kylie Jenner είναι μάλλον έγκυος και το internet παραληρεί

Παρασκευή βράδυ, άλλοι είναι στις ''Νύχτες Πρεμιέρας'', άλλοι πίνουν τα ποτά τους και άλλοι στέλνουν πανικόβλητοι μηνύματα για τα απίστευτα νέα που μόλις κυκλοφόρησαν για την εγκυμοσύνη της Kylie Jenner. ΝΑΙ, καλά διάβασες. Η 20 χρονη Kylie Jenner, σύμφωνα με δημοσιεύματα, είναι έγκυος.

Πριν λίγο το TMZ έγραψε ότι αρκετές πηγές επιβεβαιώνουν πως η μικρή αδερφή της Kim Kardashian περιμένει το παιδί του rapper Travis Scott, με τον οποίο έχει σχέση από τον Απρίλιο.

Οι πηγές αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι το ζευγάρι άρχισε να μοιράζεται τα καλά με φίλους του, αυτό το μήνα ενώ τον περασμένο Αύγουστο είχαν υπάρξει πάλι φήμες περί εγκυμοσύνης, οι οποίες βασίζονταν σε ένα snapchat story της Kylie, όπου εμφανιζόταν στο σπίτι με ένα oversize t-shirt, θεωρητικά για να κρύψει την κοιλιά της.

Στο TMZ σημειώνουν επίσης ότι τελευταία η Kylie ανεβάζει παλιές της φωτογραφίες και πως δείχνει κυρίως το πρόσωπό της στα  stories.

Προφανώς στο twitter επικράτησε ένας μικρός ΧΑΜΟΣ. Το καλύτερο όλων ωστοσο είναι ότι ταυτόχρονα με την είδηση η Kim μοιραζόταν φωτογραφίες των KKW Beauty προϊόντων της και όλοι άρχισαν να της λένε ότι δεν είναι η κατάλληλη ώρα για αυτό και να τη ρωτούσαν είναι ισχύει το δημοσίευμα!

Τώρα μένει να μάθουμε αν όντως ισχύει η φήμη! Στα social των αδερφών Kardashian πάντως επικρατεί ησυχία.